Χώρα υπό διάλυση! Έσπασε αγωγός μεταφοράς νερού στην Θεσσαλονίκη και πλημμύρισε όλο το κέντρο

Ειδικές διευθετήσεις, ώστε οι καταναλωτές να δουν το νερό να ρέει από τη βρύση τους νωρίτερα από τον αρχικά εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης της βλάβης που προκάλεσε η διαρροή σε κεντρικό αγωγό Φ600 της ΕΥΑΘ ΑΕ σήμερα το πρωί, επιχειρούν τα συνεργεία της εταιρείας.

Από τις δύο το μεσημέρι προβλήματα υδροδότησης αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στις περιοχές της Νεάπολης, Παλαιάς Λαχαναγοράς, Αγίου Δημητρίου,Βαρδαρίου, Κασσάνδρου, Άνω Πόλης και σε όλες τις παρακείμενες οδούς και η ΕΥΑΘ ΑΕ δίνει εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης υδροδότησης στις 20:00. Τονίζεται ότι από το πρόβλημα και τη διαρροή είχε πλημμυρίσει η περιοχή στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, χωρίς νερό έχει μείνει η περιοχή γύρω από τις οδούς Θεμιστοκλέους και Παρμενίωνος στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου με εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης υδροδότησης στις 16:00. Επίσης, χωρίς νερό έχει μείνει η περιοχή Αμπελοκήπων-Μενεμένης/Κρυστάλλη και όλες οι παρακείμενες οδούς, με εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης τις 18.00. Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τις βλάβες και τους χρόνους αποκατάστασης στην ιστοσελίδα της ΕΥΑΘ ΑΕ και συγκεκριμένα στη διεύθυνση https://vlaves.eyath.gr/wpTemporaryCut_v4.asp.