Ένα πολύ γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στη Σκόπελο, έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή χθες.

Πρόκειται για την 30χρονη Ειρήνη Μπαλαλά, κόρη του γνωστού επιχειρηματία των Σποράδων.

Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο της άτυχης κοπέλας που διέμενε στη Θεσσαλονίκη

Σε κατάσταση σοκ είναι η τοπική κοινωνία της Σκοπέλου, μετά τον αιφνίδιο θάνατο της Ειρήνης Μπαλαλά, που ήταν μόνο 30 χρόνων και καταγόταν από το νησί, όπου διαμένει και δραστηριοποιείται η οικογένειά της.

Η νεαρή κοπέλα διέμενε και εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη. Χθες το μεσημέρι έσκασε σαν «βόμβα» στο νησί ότι η 30χρονη «έσβησε» από παθολογικά αίτια. Το νησί είναι συγκλονισμένο, ενώ συντετριμμένοι είναι οι γονείς της και τα δύο της αδέρφια.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η άτυχη κοπέλα «έφυγε» τόσο πρόωρα, άδικα και απροσδόκητα, πριν ακόμη προλάβει να δημιουργήσει στη ζωή της.

Το άγγελμα του θανάτου της έχει παγώσει την τοπική κοινωνία. Η θλιβερή είδηση διαδόθηκε πολύ γρήγορα, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη.

Η οικογένεια της Ειρήνης Μπαλαλά διατηρεί τη μεγαλύτερη μεταφορική εταιρεία στις Σποράδες και χαίρει της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης και στα τρία νησιά.

Σήμερα αναμένεται να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για τη μεταφορά της σορού της 30χρονης στο νησί και πότε θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία.

Προηγούμενο άρθροΤα δίνουν όλα στους εργολάβους οι κοπρίτες – Κάλεσμα των συμβασιούχων καθαριστριών του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Επόμενο άρθροΤσίπα δεν έχεις πάνω σου; Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών καλεί τον κόσμο της Πάτρας να παραβρεθεί στην αναγόρευση σε επίτιμου διδάκτορα του μεγαλύτερου σφαγέα της ανθρωπότητας Άλμπερτ Μπουρλά