Έξω από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερας τον Αλέξη Κούγια.

Ο ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε -μεταξύ άλλων- για την υπόθεση της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα αλλά και για το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε πρόσφατα μέσα σε μια δίκη.

«Είναι γνωστό τι αντιμετωπίζω εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, γιατί είχα αποκρύψει στην αρχή το πρόβλημα της υγείας μου από όλους. Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όμως. Αυτό δεν έχει σχέση, από ότι μου είπαν οι γιατροί. Θα φύγω από τη ζωή από άλλη αιτία.

Συνέβη ένα λιποθυμικό επεισόδιο που από ότι μου είπε και η νοσηλεύτρια, έχασα τις αισθήσεις μου γιατί οι σφυγμοί μου έφθασαν στο ελάχιστο. Από ότι μου είπε ήταν πολύ χαμηλά. Την ευχαριστώ και δημοσίως την κυρία Φίφη. Οφείλεται σε υπερκόπωση δεν ήταν πρόβλημα υγείας που έχει αιτιολογία ιατρική. Δυστυχώς αυτό το χρονικό διάστημα είμαι υποχρεωμένος να κάνω εδώ στο Μεικτό Ορκωτό, συγχρόνως τρία μεικτά ορκωτά.

Πριν αρχίσει η δίκη της κυρίας Πισπιρίγκου έχω μια δίκη μιας κυρίας που κατηγορείται ότι πήγε να κάψει τον σύζυγό της στην διπλανή αίθουσα. Πρέπει σε όλα αυτά να ανταποκριθώ ποτέ δεν έβαλα συνεργάτες μου να αντί για εμένα να κάνουν διαδικασίες για αυτό είχα αυτή τη διαδρομή. Όλο αυτό με κούρασε παρόλο που κοιμάμαι πολύ νωρίς και ξυπνάω πολύ νωρίς. Μια χαρά είμαι», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Προηγούμενο άρθροΤσίπα δεν έχεις πάνω σου; Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών καλεί τον κόσμο της Πάτρας να παραβρεθεί στην αναγόρευση σε επίτιμου διδάκτορα του μεγαλύτερου σφαγέα της ανθρωπότητας Άλμπερτ Μπουρλά
Επόμενο άρθρο“Σήκω φύγε ρε π#ύστη” – Βρισιές και ακατανόμαστες εκφράσεις από χιλιάδες Έλληνες στα κοινωνικά δίκτυα για αυτόν τον άεργο κηφήνα που μας έκλεψε τέσσερα χρόνια από τη ζωή μας