Καταγγελία δέχτηκε η σελίδα μας από κάτοικο της Καρδίτσας ο οποίος μας ανέφερε ότι συστημική δημοσιογραφική ιστοσελίδα της οποίας ο ιδιοκτήτης εκδίδει και αντίστοιχη εφημερίδα με την ίδια ονομασία απέκρυψε με δόλο την υποψηφιότητά του κυρίου Κώστα Γκαβογιάννη για τον Δήμο Καρδίτσας.

Αντίθετα όπως ανέφερε ο κύριος στο email που μας έστειλε παρουσίασε ως υποψηφίους δημάρχους ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι σίγουρο αν θα κατέβουν στις δημοτικές εκλογές αφού αδυνατούν να συγκεντρώσουν τους απαραίτητους υποψηφίους από τις κοινότητες του δήμου Καρδίτσας.

Υπάρχει θέμα παραπληροφόρησης με σκοπό να πλήξουν τον κύριο Γκαβογιάννη του οποίου τα ποσοστά δημοτικότητας έχουν εκτιναχθεί στα ύψη.

Ως υστερόγραφο μας ανέφερε ότι ο κύριος ο οποίος είναι εκδότης και ιδιοκτήτης της εφημερίδα και της ιστοσελίδας αντίστοιχα θεωρείται από την κοινωνία της Καρδίτσας υπηρέτης ξένων αφεντάδων και προσπαθεί να σώσει το “μαγαζί” γλύφοντας των εκάστοτε δήμαρχο ή βουλευτή που βρίσκεται στα πράγματα.

Προηγούμενο άρθροΦεύγει και αφήνει πίσω του καμένη γη! Υπό διάλυση η οικονομία της χώρας μετά τα φαγοπότια που έκαναν τα γαλάζια παιδιά
Επόμενο άρθροΈφυγε σαν κυνηγημένος ο κερατάς από τον Πύργο – Μας κλέψατε τις σχολές βάλατε λουκέτο στα καταστήματα μας του φωνάζει αγανακτισμένος κάτοικος (βίντεο)