Αύξηση-μαμούθ παρουσιάζουν τα δάνεια και οι οφειλές του Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με τη έρευνα του Vouliwatch για το επίπεδο της οικονομικής κατάστασης των πολιτικών αρχηγών μέσα από τα πόθεν έσχες τους.

Αναλυτικά, οι οφειλές και τα δάνεια του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν αυξηθεί κατά 246,21%. Έτσι, έχουν εκτοξευτεί στο 1.295.928,89 ευρώ από 374.308,82 ευρώ που ήταν.

Αντίθετα, μηδενικές παραμένουν οι οφειλές του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, που δεν έχει πάρει κανένα δάνειο.

Ανάλογη είναι η εικόνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, που δεν έχουν ούτε δάνεια ούτε οφειλές.

Τέλος, μείωση στις οφειλές και στα δάνειά τους παρουσιάζουν ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά 10,57% και 23,21% αντίστοιχα.

Προηγούμενο άρθροΔεκατρία χρόνια από το έγκλημα στην τράπεζα Marfin – Δεν δικάστηκε κανένας δεν μπήκε κανένας φυλακή – Αυτή είναι η ψευτοδημοκρατία που επικαλούνται
Επόμενο άρθροΜέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν; Ο Πλακιωτάκης διόρισε την ξαδέρφη του σε δημόσια υπηρεσία χωρίς να έχει το πτυχίο που απαιτείται