Ξινή του βγήκε η προεκλογική βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πύργο, αφού τα «άκουσε» από πολίτη για την άθλια διαχείριση της Κεραμέως με τις Σχολές στην περιοχή.

Ο πολίτης αφού πλησίασε τον πρωθυπουργό και του έσφιξε το χέρι, του είπε με στόμφο: «Κύριε Πρωθυπουργέ να σας αναφέρω και τις σχολές που μας κλέψατε… εσείς τις κλέψατε… Μπράβο σας κύριε Πρωθυπουργέ!».

Αμήχανος ο Μητσοτάκης απάντησε: «Δεν τις κλέψαμε εμείς… και το μέλλον δεν είναι μόνο οι σχολές… και για το δρόμο (Πάτρα – Πύργος)» είπε και τράπηκε σε φυγή ενώ ο πολίτης επέμεινε: «Ποιος τις πήρε; (τις σχολές)… η κυρία Κεραμέως!».

Ο Μητσοτάκης όμως, όπως φαίνεται και στο βίντεο του iliaenimerosi, είχε ήδη φροντίσει να γίνει «καπνός», ενώ άτομο από την ασφάλεια του πρωθυπουργού σπεύδει να μπει μπροστά τον πολίτη και του σηκώνει το χέρι για τον σταματήσει.

Ο Πύργος που άρχισε να αναπτύσσεται με το άνοιγμα των Τριτοβάθμιων Σχολών στην πρωτεύουσα της Ηλίας, με τους επιχειρηματίες και την τοπική κοινωνία να επενδύουν σε υποδομές για τους φοιτητές ξαφνικά, έμεινε «ξεκρέμαστος» μέσα σε λίγα χρόνια. Οι συγχωνεύσεις της Κεραμέως έβαλαν λουκέτο στις σχολές της περιοχής και σύντομα ακολούθησαν «λουκέτα» σε δεκάδες επιχειρήσεις.

Προηγούμενο άρθροΚαταγγελία Καρδιτσιώτη για συστημική ιστοσελίδα: “Απέκρυψε με δόλο την υποψηφιότητα του κυρίου Κώστα Γκαβογιάννη για τον Δήμο Καρδίτσας”
Επόμενο άρθροΑθώος! Δεν λύγισε και δικαιώθηκε στα δικαστήρια – Ο ηρωικός Μητροπολίτης Κέρκυρας που τέλεσε λιτανεία κατά την περίοδο των χουντικών μέτρων της ψευτοπανδημίας απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες