Τον ιδανικό παρουσιαστή για τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ παρουσίασε η ΕΡΤ, ο οποίος λέει ότι του πουν, χωρίς μάλιστα να πληρώνεται.

Ο «Ερμής» εμφανίστηκε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ κάνοντας μια μίνι παρουσίαση στους δημοσιογράφους που κλήθηκαν να ενημερωθούν για το ντιμπέιτ.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο στούντιο 4 της ΕΡΤ. Είναι το στούντιο το οποίο σε λίγες μέρες θα φιλοξενήσει το debate των πολιτικών αρχηγών με συντονιστή τον Γιώργο Κουβαρά. Κανονικά θα έπρεπε να κάνει εκείνος αυτή την παρουσίαση, αλλά λόγω φόρτου εργασίας επιστράτευσαν εμένα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ το μόνο που ζήτησα είναι να κάνω έναν πιλότο εκπομπής. Φαίνεται όμως ότι τους έβαλα ιδέες. Θέλουν λέει, να ακολουθούν πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας», ακούγεται να λέει ο εικονικός παρουσιαστής με τεχνητή νοημοσύνη.

Προηγούμενο άρθροΗ συνήθεια που έγινε λατρεία! Εκβιασμός και πρόστιμο σε όσους δεν στειρώσουν τα ζώα από τον Πέτσα που μοίρασε τα εκατομμύρια στα ΜΜΕ για την προπαγάνδα των σκευασμάτων του θανάτου
Επόμενο άρθροΠλήρωσε μ@λάκα ελληνικέ λαέ για να είναι ξαπλωμένος ο Κούλης και να έχει τα βρωμοποδαρά του απλωμένα