Νέα «βέλη» κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαπολύει μέσω Twitter ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος στο περιθώριο της νέας έκθεσης – «ράπισμα» των Ρεπόρτερς Χωρίς Σύνορα (RSF) για την Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα, η οποία φέρνει την χώρα στην ντροπιαστική 107η θέση της κατάταξης ανάμεσα σε 180 χώρες, γεγονός που επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του documentonews.gr και του koutipandoras.gr.

«Όρμπαν-Ουγγαρία στη θέση 72 (επί συνόλου 180 χωρών) στην ελευθερία των ΜΜΕ,σύμφωνα με την ετήσια έκθεση των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα» σημειώνει ο Γιώργος Κύρτσος και καταλήγει ως εξής: «Μητσοτάκης-Ελλάδα στη θέση 107.Θα είναι εθνική ντροπή αν παραμείνει στην εξουσία!».

Υπενθυμίζεται πως στην εν λόγω έκθεση η Ελλάδα ξεπέρασε… επιτέλους το Τσαντ στον δείκτη ελευθερίας του Τύπου, παραμένοντας στην τελευταία θέση της ΕΕ και των Βαλκανίων, με υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Προηγούμενο άρθροΓεια σου Παπαστεργίου με την έξυπνη πόλη! Όσο γλύφεις τον Μητσοτάκη δεν θα μείνει τίποτα όρθιο – Έπεσαν στα κεφάλια των μαθητών σοβάδες από το ταβάνι στο 2ο Γυμνάσιο Τρικάλων
Επόμενο άρθροΤους βάζουν όλους μέσα πριν πέσουν τις εκλογές – Απευθείας ανάθεση για ιδιώτη γιατρό στο Υπουργείο Πολιτισμού