Έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε, ο δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, διέγραψε από τον συνδυασμό του τον υποψήφιο, Σταύρο Τσιουπλή που ύμνησε με ανάρτησή του τη χούντα ανήμερα της αποφράδας επετείου.

Η ανάρτηση Τσιουπλή, την οποία ανέδειξε η «Εφημερίς του Ολύμπου» και αναδημοσίευσε το documentonews.gr, προκάλεσε πέρα από τις ισχυρές αντιδράσεις και τα σχόλια των κατοίκων της Πιερίας, «ενδοοικογενειακή» γκρίνια στην παράταξη του δημάρχου που είναι γνωστό στέλεχος της ΝΔ με απ’ ευθείας επικοινωνία με το Μαξίμου και διοικεί με την πλήρη συνεργασία τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Μέσω μίας λακωνικής ανακοίνωσης, ο δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος, προσπάθησε να απαλύνει τις εντυπώσεις, αποσιωπώντας τους λόγους της διαγραφής Τσιουπλή, κάνοντας γενικά λόγο για προσήλωση της παράταξής του στο συνταγματικό τόξο.

Από την πλευρά του, ο διαγραφείς έδωσε μια εντελώς διαφορετική ερμηνεία για το πως επήλθε η διαγραφή, διαβεβαιώνοντας μάλιστα ότι… παραμένει σταθερός στις θέσεις και τις πολιτικές του απόψεις.

Προηγούμενο άρθροΒλέπουν ότι εξαθλιώνουν τις χώρες τους και επιμένουν στις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας – Ετοιμάζεται για στάση πληρωμών οι ΗΠΑ με καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία όλων των χωρών
Επόμενο άρθροΤι έχουμε εδώ; Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στο σπίτι του Μπολσονάρο! Αφού τα εμβόλια προστάτευαν την υγεία τι χρειάζονται τα ψεύτικα πιστοποιητικά στο σπίτι του προέδρου μιας χώρας;