Γιατί να μην έχει τις ποδάρες του επάνω αφού πληρώνουν τα κοροϊδα, οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες;

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο και μεγάλη πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στο κόμματα της αντιπολιτευσης για την κατάχρηση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από τον Κούλη..

Σε μία από τις σκηνές ο πρωθυπουργός διακρίνεται να είναι με τα πόδια ψηλά στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ. αλλά και από χρήστες των social media. Κυρίως γιατί η συγκεκριμένη στάση υποδηλώνει μια άνεση που από πολλούς εκλήφθηκε ως προκλητική από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη. Εξ’ ου και η επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ που μιλά για οικογενειοκρατία και αλαζονική διάθεση.

Σε δήλωσή της οn camera, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου σημειώνει ότι: «Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες. Τον λογαριασμό όμως τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες.

Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει και αυτό δεν κρύβεται. Στις 21 Μαΐου λέμε ‘Ως εδώ» στην αλαζονεία και την οικογενειοκρατία’».

Δημοσιεύματα αλλά και πολλά σχόλια στο twitter που συνοδεύονται και από σχετικά βίντεο και φωτογραφίες, αναφέρουν ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το κρατικό αεροπλάνο επέλεξε να πάει και στη σημερινή (4/5) προεκλογική επίσκεψη στην Κεφαλλονιά».

Σε σχετικά δημοσιεύματα, όπως αυτό που έχει προτάξει η Αυγή, το σάιτ της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ φιλοξενείται και βίντεο από το inkefalonia.gr, με το αεροσκάφος να προσγειώνεται στο νησί του Ιονίου.

Προηγούμενο άρθροΧάνει την δουλειά του ο Άρης! Έφτιαξαν δημοσιογράφο με τεχνητή νοημοσύνη που λέει ότι του υπαγορεύουν – Λες και έχει καμία διαφορά με αυτούς πού βρίσκονται στα τσοντοκάναλα
Επόμενο άρθροΣτα ύψη η τιμή στο ελαιόλαδο από την καινούργια παραμύθα της κλιμ@τικής αλλαγής – Θα οδηγήσουν τον κόσμο στην ασιτία και στον αφανισμό