Ολυμπιακός και Νέα Δημοκρατία σε ευθεία κόντρα! Αυτό είναι το πρώτο που συμπεραίνει κανείς μετά την τελευταία τοποθέτηση των Πειραιωτών.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν ούτως ή άλλως μεγάλη φθορά μήνες τώρα. Μόνο που πλέον ο Ολυμπιακός το κάνει ξεκάθαρο. Λίγο πριν τις εκλογές τονίζει: «Μαύρο σε όλους για να ξεβρωμίσει ο τόπος».

Αφορμή στάθηκε η διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν όρθιοι στην Opap Arena και διαμαρτύρονται για το γκολ του Μπακαμπού που ακυρώθηκε. Ακόμη κάνουν λόγο για φάουλ-ανακαλύψεις σε βάρος τους και κάρτες που δεν δόθηκαν στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε σε ένα απολύτως εξευτελισμένο πρωτάθλημα κόντρα σε απίθανους που παρά την «τεχνολογία» κόβουν με ανύπαρκτα οφσάιντ τετ α τετ της ομάδας μας, ακυρώνουν γκολ και εφευρίσκουν φάουλ εναντίον μας κλείνοντας τα μάτια σε φάουλ και κάρτες αντιπάλων.

Θα συνεχίσουμε αλύγιστοι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.

Η σήψη στο ποδόσφαιρο είναι φυσικό επακόλουθο της παράδοσής του σε φασίστες και ποινικούς κάθε είδους και τον μέγα λαθρέμπορο που τους προστατεύει, όπως προστατεύει και όλο το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα με την ανοχή και ενίοτε με την στήριξη των κυβερνήσεων.

ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ για να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο τόπος».

Προηγούμενο άρθροΠρώτα μοίρασαν χρήμα πατώντας στο παραμύθι της πανδημίας και τώρα ξανά μοιράζουν λεφτά στα κανάλια πατώντας στο παραμύθι του πολέμου στην Ουκρανία! Τους έχουν πάρει πλέον όλοι χαμπάρι και τους βρίζουν στους δρόμους και τις πλατείες (Έγγραφο)
Επόμενο άρθροΑκόμη μία νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Αίγιο – Πέφτουν κάτω κατά δεκάδες πλέον