Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης μέσα στην καμπίνα του ο 54χρονος πλοίαρχος του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «ΨΑΡΑ ΓΚΛΟΡΥ».

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ψαρών από τον υποπλοίαρχο του πλοίου και άμεσα στο σημείο πήγε στέλεχος της  Λιμενικής Αρχής και αγροτικός γιατρός, ο οποίος παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον πλοίαρχο, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμενικό Σταθμό Ψαρών που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ το ”ΨΑΡΑ ΓΚΛΟΡΥ” δεν εκτέλεσε το πρωινό δρομολόγιό του Ψαρά – Βολισσός (Χίου) – Ψαρά και τελεί υπό απαγόρευση απόπλου, μέχρι την αποκατάσταση της οργανικής σύνθεσης του πληρώματος.

Προηγούμενο άρθροΔεκάδες οι παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων και οι κατηγορίες για παραπλάνηση από το Facebook που έχει το θράσος να βάζει τα ελληνικά hoaxes να λογοκρίνουν τις απόψεις των ελεύθερων ανθρώπων
Επόμενο άρθροΓεια σου Παπαστεργίου με την έξυπνη πόλη! Όσο γλύφεις τον Μητσοτάκη δεν θα μείνει τίποτα όρθιο – Έπεσαν στα κεφάλια των μαθητών σοβάδες από το ταβάνι στο 2ο Γυμνάσιο Τρικάλων