Σε προσωπικό του «αεροταξί» φαίνεται πως έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το πώς αντιλαμβάνεται το κράτος.

Ως ιδιοκτησία του…

Τη στιγμή που οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί δαπανούν χρήματα από τα ταμεία των κομμάτων για τις μετακινήσεις τους στις προεκλογικές συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτιμά να δαπανά τα δικά μας για να ταξιδεύει εκεί που θέλει, διεκδικώντας την ανανέωση της θητείας του.

Ο πρωθυπουργός ταξίδεψε σήμερα στην Κεφαλονιά, όπου πραγματοποιεί περιοδεία, με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο όπως αποδεικνύεται από το βίντεο και τις φωτογραφίες του τοπικού site inkefalonia.gr, γεγονός που κατήγγειλε και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, όμως αυτό δεν έγινε για πρώτη φορά.

To iEidiseis φέρνει στο φως της δημοσιότητας άλλες δύο φωτογραφίες, από τις πρόσφατες επισκέψεις τους σε Κέρκυρα και Καβάλα που αποδεικνύουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει χρησιμοποιήσει ξανά το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο πλαίσιο προεκλογικής του περιοδείας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το χρησιμοποίησε στις υπόλοιπες προεκλογικές μετακινήσεις του, τουναντίον, απλά δεν κατέστη δυνατόν να βρεθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα που να το αποδεικνύουν. Τουλάχιστον εντός της προεκλογικής περιόδου.

Προηγούμενο άρθροΠόσο ακόμη θα σας πληρώσει ο κόσμος ρε κερατάδες; Αποσύρουν τα φάρμακα με χαμηλή τιμή με σκοπό να πληρώνει ο Έλληνας διπλάσια τιμή για την ίδια φαρμακευτική ουσία
Επόμενο άρθροΌσοι αντιστέκονται στα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών δικάζονται – Ταλαιπωρούν ελεύθερους ανθρώπους στα δικαστήρια επειδή απαίτησαν να μην αναπνέουν τα δηλητήρια που βγάζει το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στο Βόλο