Εν μέσω προεκλογικής περιόδου προφανώς και ήθελε να δώσει ένα μήνυμα πίστης στο χριστεπώνυμο πλήρωμα. Τι να ζήτησε από την Παναγία ο υπουργός; Κάποιο θαύμα για την ανάπτυξη ή για τις εκλογές;

Ο υπουργός Ανάπτυξης έχει επανειλημμένως δείξει τη μεγάλη πίστη του στην επικοινωνία και στην αξιοποίηση ακόμη και της αρνητικής διαφήμισης. Προ 24ώρου μάλιστα φρόντισε να κοινοποιήσει τη φωτογράφιση που έκανε με τη σύζυγό του για λογαριασμό ενός διαδικτυακού περιοδικού. Για να μην έχει κάποιος αμφιβολίες, η Ευγενία Μανωλίδου έγραψε: «Όταν τρέχει ένας για τις εκλογές, τρέχει όλη η οικογένεια!» Με όλες τις παραδοσιακές μεθόδους προσέλκυσης ψηφοφόρων (πατρίς – θρησκεία – οικογένεια).

Σχόλια για την εικόνα της γονυκλισίας ακούστηκαν πολλά. Ο Κώστας Βαξεβάνης έγραψε στο Twitter: «Και του είναι πολύ δύσκολο όπως γνωρίζουν όλοι, να λυγίσει τη μέση ο Γεωργιάδης. Ασυνήθιστο φαινόμενο»

Ο καθηγητής Αναστάσης Περράκης έγραψε στο Facebook: «Αν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος σου μένουν ένας παπάς παχύς, μια εικόνα ντυμένη στα χρυσά, και ένας τηλεπωλητής νανογιλέκων.

Τους βαφτίζεις, Σεβασμιότατο, Παράδοση, και Υπουργό και φτιάχνεις την Ελλάδα 2.0 – έτοιμη για τον αιώνα της τεχνητής νοημοσύνης και τον εποικισμό του Άρη».

Προηγούμενο άρθροΤο παιχνίδι της μοίρας! Ο γιος του έφυγε σε τροχαίο ο ίδιος έπεσε κάτω από τις ενέσεις σωτηρίας
Επόμενο άρθροΠρώτα μοίρασαν χρήμα πατώντας στο παραμύθι της πανδημίας και τώρα ξανά μοιράζουν λεφτά στα κανάλια πατώντας στο παραμύθι του πολέμου στην Ουκρανία! Τους έχουν πάρει πλέον όλοι χαμπάρι και τους βρίζουν στους δρόμους και τις πλατείες (Έγγραφο)