Με τρία «όχι» στα αιτήματα των πολιτών για 13η σύνταξη, μείωση ΦΠΑ σε τρόφιμα και μείωση ειδικού φόρου στα καύσιμα εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο OPEN στους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη, παρουσιάζοντας ουσιαστικά την πολιτική που θα ακολουθήσει σε περίπτωση που επανεκλεγεί.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε την κινδυνολογία στα άκρα σχετικά με το πρόγραμμα των 50 ημερών που παραουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέροντας ότι αυτό θα κοστίσει 70 δις. ευρώ. «Να μας πει πού θα τα βρει. Τα μισά από αυτά αν ήθελε να τα κάνει, η χώρα θα χρεοκοπούσε σε ένα μήνα» τόνισε ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι «αυτά που τάζει είναι παντελώς ανεφάρμοστα».

Είναι φανερό ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί με αντιπαρατεθεί στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές της 21ης Μαΐου, τόσο ανεβάζει αυθαίρετα το κόστος του προγράμματος. Την Πέμπτη 27 Απριλίου σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν 45 δις. ευρώ και σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου το ανέβασε στα 70 δις. ευρώ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύοντας πόσο μακριά βρίσκεται από τα προβλήματα του ελληνικού λαού ως αποτέλεσμα της πολιτικής που ακολούθησε τα τέσσερα τελευταία χρόνια έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει ακόμα και τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, σύμφωνα με τα οποία στην Ελλάδα καταγράφηκε μείωση άνω του 7,4% στους μισθούς. Υποστήριξε ότι έχει κάνει λάθος ο ΟΟΣΑ και ότι αυξήθηκαν τα εισοδήματα αλλά τα ροκάνισε ο πληθωρισμός που είναι παγκόσμιο πρόβλημα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «ψαρεύει» ψήφους από το ακροατήριο του Κασιδιάρη υποστηρίζοντας ότι: «Θα το πω ευθέως, ο κύριος Τσίπρας δεν τόλμησε καν να καταθέσει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για να υπερασπιστεί την θέση που πιστεύω ότι εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία των δημοκρατικών πολιτών, ότι δηλαδή το κόμμα των φονιάδων και του μαχαιροβγάλτη που δολοφόνησε έναν αθώο άνθρωπο δεν πρέπει να είναι ουσιαστικά στη Βουλή. Γιατί το έκανε αυτό; Γιατί δεν κατέθεσε υπόμνημα; Γιατί θέλει να το παίζει δίπορτο».

Προηγούμενο άρθροΤα χει χαμένα ο άνθρωπος! Διαβάστε πάλι τι μ@λακία είπε στον αέρα του Open
Επόμενο άρθροΤα έφαγαν όλα με απευθείας αναθέσεις – Χάρισαν χρέη σε ιδιώτες την ώρα που ο κόσμος πληρώνει τα κερατιάτικα σε εφορίες και τράπεζες και του αρπάζουν τα σπίτια