Δεν φαίνεται να υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία σε ότι αφορά καταγγελίες για ύποπτες ροές χρημάτων στους κόλπους του κόμματος «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου, όπως προκύπτει από την μέχρι τώρα έρευνα του Προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης μαύρου χρήματος Χαράλαμπου Βουρλιώτη, σύμφωνα με το ieidiseis.gr.

Ο ε.τ. Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ο οποίος προΐσταται της Αρχής ξεπλύματος μαύρου χρήματος, έδωσε εντολή στους συνεργάτες του, να ολοκληρώσουν με διαδικασίες εξπρές και οπωσδήποτε πριν από τις εκλογές, την έρευνα για όσα έχουν καταγγελθεί περί χρηματικών ποσών που έμπαιναν στα ταμεία του κόμματος χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μέχρι τώρα έρευνα της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, φέρεται να οδηγείται στο ότι, δεν υπάρχουν στοιχεία επιβαρυντικά για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Στις καταγγελίες είχε προχωρήσει ο μέχρι πρότινος υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Αντώνης Μυλωνάκης, ο οποίος δημόσια έχει πει ότι κάθε μήνα κάθε βουλευτής έδινε 500 ευρώ σε φάκελο χωρίς απόδειξη στο ταμείο του κόμματος. Σε ίδια καταγγελία έχει προχωρήσει και η πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αναστασία Αλεξοπούλου.

Στο πλαίσιο της έρευνας Βουρλιώτη μπήκαν στο στόχαστρο του τόσο τα καταγγελλόμενα πρόσωπα, όσο και οι ίδιοι οι καταγγέλλοντες, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (σ.σ. ξέπλυμα μαύρου χρήματος).

Προηγούμενο άρθροΌσο οι Έλληνες “κοιμούνται” και περιμένουν τα κόμματα να τους σώσουν οι Γάλλοι συνεχίζουν και βρίσκονται στους δρόμους για μία απλή μεταρρύθμιση στο συνταξιοδοτικό
Επόμενο άρθροΠιάσαμε πάτο παντού! Η UEFA διακόπτει τη συνεργασία με την ΕΠΟ για αποστολή ξένων διαιτητών στην Ελλάδα γιατί θεωρεί τη χώρα επικίνδυνη και ξέφραγο αμπέλι