Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του «γαλάζιου» Παναγή Καππάτου, ο οποίος δεν σταματά να φέρνει σε δύσκολη θέση την παράταξή του, ακόμη και στην τελευταία στροφή πριν από την κάλπη της 21ης Μαΐου.

Η ιστοσελίδα efimeridakefalonia.gr φέρνει στο φως το ξεχασμένο σκάνδαλο του βουλευτή (που -σημειωτέον- θέτει εκ νέου υποψηφιότητα), ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, έπαιξε στα… ζάρια τα χρήματα του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλλονιάς, οδηγώντας σε παραλίγο πτώχευση το ταμείο του.

Οπως αποκαλύπτεται, ο Παναγής Καππάτος παρέλαβε από τον προκάτοχό του στην προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλλονιάς ως αποθεματικό 110.000 ευρώ, τα οποία λίγο καιρό μετά έκαναν ξαφνικά «φτερά», ενώ ο σύλλογος ήταν στα πρόθυρα πτώχευσης.

Τότε, υπήρξε άμεση ενημέρωση των δικηγόρων του νησιού και διενεργήθηκε έρευνα, από την οποία εντοπίστηκαν εξωφρενικές σπατάλες. Ανάμεσά τους, υπέρογκα έξοδα για ταξίδια στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις με ακριβά ξενοδοχεία και γεύματα. Η κατασπατάληση των 110.000 ευρώ τέθηκε επί τάπητος στη γενική συνέλευση των δικηγόρων, με αρκετούς συναδέλφους του βουλευτή να ζητούν να παραπεμφθεί ο Παναγής Καππάτος στην Εισαγγελία Κεφαλλονιάς για την άσκηση ποινικής δίωξης.

Τελικά, οι δικηγόροι αποφάσισαν με πλειοψηφία 24-16 το θέμα να κλείσει και να μην υποβληθεί μήνυση στον Παναγή Καππάτο, με αποτέλεσμα ο βουλευτής της κυβερνώσας παράταξης να τη γλιτώσει και να μη λογοδοτήσει ποτέ.

Προηγούμενο άρθροΕξομολόγηση κόλαφος νευροχειρούργου: Η εγκύκλιος της Γκάγκα στέλνει στο απόσπασμα γιατρούς και πολίτες
Επόμενο άρθροΞεβρ@κώνει τον Μητσοτάκη ο Κώστας Γενιδούνιας! Δεν άλλαξε τίποτα στον σιδηρόδρομο – Δεν φυλάσσονται οι διαβάσεις δεν λειτουργούν τα συστήματα ασφαλείας – Πάμε και όπου βγει…