Παγκόσμια ημέρα ελευθερίας του Τύπου σήμερα! “Σταματήστε τις απειλές και τις επιθέσεις. Σταματήστε να συλλαμβάνετε και να φυλακίζετε δημοσιογράφους επειδή κάνουν τη δουλειά τους. Σταματήστε τα ψέματα και την παραπληροφόρηση. Σταματήστε να στοχεύετε την αλήθεια και όσους λένε την αλήθεια”, αναφέρει συχνά ο κόσμος.

Η ελευθερία του Τύπου είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης. Δίνει σε όλους μας τα δεδομένα που χρειαζόμαστε για να διαμορφώσουμε απόψεις και να πούμε την αλήθεια στην εξουσία.

Τι συμβαίνει όμως; Οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης στοχοποιούνται άμεσα εντός και εκτός διαδικτύου καθώς επιτελούν το ζωτικής σημασίας έργο τους. Παρενοχλούνται συστηματικά, εκφοβίζονται, κρατούνται και φυλακίζονται, εκτελούνται.

Με λίστες Πέτσα, εφημερίδες «ειδικών σκοπών» άθλια ψεύδη από συστημικούς δημοσιογράφους και τα 45αρια του Μαξίμου, ελευθερία του Τύπου δεν υπάρχει στην Ελλάδα και αυτό αποτυπώνεται από την θέση που καταλαμβάνουμε πίσω ακόμα και από αφρικανικές χώρες!

Προηγούμενο άρθροΑπό τον Σαμαρά στον Μητσοτάκη ένας Ντογιάκος δρόμος – Δείτε το άθλιο σκεπτικό του αποκλεισμού του κόμματος Έλληνες και το Σύνταγμα που έκανε κουρελόχαρτο ο Μητσοτάκης και το δικαστικό παρακράτος του Τσιάρα
Επόμενο άρθροΤέλος η συμφωνία για τα σιτηρά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ – Έρχεται επισιτιστική κρίση και στην Ελλάδα