“Βρωμιάρης” μέχρι το τέλος – Ο Μητσοτάκης έδωσε 20 απευθείας αναθέσεις στους εργοδότες – μπράβους που απειλούσαν εργαζόμενους να ψηφίσουν το κόμμα της ανωμαλίας

Απαντήσεις για το ποιος έδωσε «20 απευθείας αναθέσεις στον εργοδότη που απειλεί εργαζόμενους» ζητά η Πόπη Τσαπανίδου, με μια σκληρή ανακοίνωση.

Με αφορμή το βίντεο που προκάλεσε σάλο, στο οποίο εργοδότης ζητούσε από τους εργαζόμενους -παρουσία Γεωργιάδη- να μην «επαναστατήσουν» αλλιώς θα «υπάρξει… πρόβλημα», η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως «οι απειλές για το τι θα ψηφίσουν οι εργαζόμενοι σε μία εταιρία, δεν είναι αστείο» και σημειώνει πως «είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και γίνεται σοβαρότερη όταν συμβαίνει παρουσία ενός υπουργού».

Όπως τόνισε η ίδια, «Ο κ. Γεωργιάδης αισθάνεται θιγμένος που δεν καταλάβαμε το ‘αστείο’ του και απειλεί με εξώδικα ακόμη και τον Αλέξη Τσίπρα. Τα περιμένουμε.

Ας επισυνάψει όμως σ’ αυτά και τις απαντήσεις για το πως ο συγκεκριμένος εργοδότης έχει εξασφαλίσει συνολικά 29 συμβάσεις από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, εκ των οποίων οι 20 είναι απευθείας αναθέσεις. Ποιος τον βοήθησε να τα βρει τόσο βολικά;» καταλήγει η Πόπη Τσαπανίδου.

Υπενθυμίζεται πως τόσο ο ίδιος ο Άδωνης Γεωργιάδης όσο και ο Άκης Σκέρτσος χαρακτήρισαν «ως πλάκα» και ως «αστείο» το βίντεο.

One thought on ““Βρωμιάρης” μέχρι το τέλος – Ο Μητσοτάκης έδωσε 20 απευθείας αναθέσεις στους εργοδότες – μπράβους που απειλούσαν εργαζόμενους να ψηφίσουν το κόμμα της ανωμαλίας

Comments are closed.