Την “καθάρισαν” οι ενέσεις! Νεκρή από ανακοπή καρδιάς καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας λένε οι συνάδελφοί της

Έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ η Καθηγήτρια του Τμήματος Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μαρί-Νοέλ Ντυκέν, όπως έκανε γνωστό ο Θοδωρής Μεταξάς Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικής Ανάπτυξης, Τμήμα Οικονομικών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Για όσες/όσους συνεργάστηκαν μαζί της ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μια κυρία και μια εξέχουσα ακαδημαϊκή προσωπικότητα. Ήταν γεμάτη ευγένεια, με πίστη και αγάπη όχι μόνο για το λειτούργημα του δασκάλου αλλά για όλο το πανεπιστήμιο. Αγαπητή στους φοιτητές/τριες της τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Σε προσωπικό επίπεδο έχασα μια πολύ καλή μου φίλη, μια φιλότιμη συνάδελφο που με βοήθησε όποτε της το ζήτησα! Ήταν εκεί στην συγγραφή από κοινού άρθρων, στη διεξαγωγή μαθημάτων, στην αξιολόγηση διπλωματικών…και σε πολλές, πολλές ώρες συζήτησης», αναφέρει ο κ. Μεταξάς.