Από το 2021-2022 υπήρχαν θάνατοι και άρρωστοι από παρενέργειες – Γιατί, ενώ έχουν περάσει ένα και δύο χρόνια από τα περιστατικά με νεκρούς, αναμένονται ακόμα και σήμερα οι ιατροδικαστικές εκθέσεις;

Τα εμβολιαστικά κέντρα ερήμωσαν – μόνο 345 άτομα τα επισκέφθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Η πανδημία ξεχάστηκε, η κυβέρνηση έχει πάρει πίσω όλα τα μέτρα. Οι χιλιάδες νεκροί αναφέρονται πια στα «ψιλά» γράμματα των ανακοινώσεων του ΕΟΔΥ. Και ο Τσιόδρας επέστρεψε στην αφάνεια. Ο ΕΟΦ θεώρησε προχθές ότι αυτό είναι το κατάλληλο τάιμινγκ για να αποκαλύψει όσα στοιχεία ήταν γνωστά στην κυβέρνηση και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς από πέρυσι και πρόπερσι.

Είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα υπάρχει επίσημη παραδοχή για τουλάχιστον δύο θανάτους που προήλθαν από τα εμβόλια του Covid. Όμως, ούτε τώρα δίνεται ξεκάθαρη εικόνα από τον εθνικό οργανισμό. Από τις 63 αναφορές για νεκρούς ύστερα από εμβολιασμό, οι 14 περιπτώσεις «δεν ήταν δυνατόν να αξιολογηθούν από τα διαθέσιμα στοιχεία». Για ακόμα 35 αναφορές «δεν έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγησή τους, διότι αναμένονται συμπληρωματικά στοιχεία που έχουν ζητηθεί, π.χ. πορίσματα ιατροδικαστικών εκθέσεων, κ.ά.».

Οι θάνατοι αφορούν το 2021 και το 2022. Δίπλα τους ο ΕΟΦ έχει παραθέσει και 1.344 περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών.

Οι ευθύνες όλου του κυβερνητικού και του κρατικού οικοδομήματος, που σχετίζεται με την υγεία, αποκαλύπτονται, διόλου τυχαία, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές. Επί σχεδόν 2,5 χρόνια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί Υγείας και τα μέλη της επιτροπής ειδικών διαβεβαίωναν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, δίχως παρενέργειες και επιβεβλημένα για όλους ανεξαιρέτως.

Όποιος, ακόμα και παθών, έκανε λόγο για σοβαρές παρενέργειες απαξιωνόταν ως συνωμοσιολόγος και του φορτωνόταν η ρετσινιά του «αντιεμβολιαστή». Ο ίδιος ο Μητσοτάκης έλεγε στα διαγγέλματά του και στη Βουλή ότι είναι μια πανδημία ανεμβολίαστων. Ο Πλεύρης τιμωρούσε τους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους με πρόστιμα και κατ’ οίκον εγκλεισμό. Τα μέλη της επιτροπής ειδικών διακήρυσσαν το αλάθητο των φαρμακευτικών εταιριών.

Όλοι τους γνώριζαν. Οι θάνατοι και οι σοβαρές παρενέργειες έχουν καταγραφεί, όπως αποδεικνύει η λίστα του ΕΟΦ, από το 2021 και το 2022. Από τότε ήξεραν ότι και κόσμος πεθαίνει και κόσμος αρρωσταίνει βαριά. Με θρομβώσεις, διαταραχές του αναπαραγωγικού συστήματος, εμφράγματα, εγκεφαλικές αιμορραγίες, βαριές ψυχιατρικές διαταραχές, προβλήματα στους λεμφαδένες, ακόμα και κακοήθη νεοπλάσματα. Μέχρι και σε παιδιά 0-10 ετών, που όλοι διαβεβαίωναν ότι δεν παθαίνουν τίποτα από τα εμβόλια, τα προχθεσινά στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων έχουν καταγράψει μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες.

Όλο το σύστημα που προωθούσε άκριτα τους εμβολιασμούς και υποχρέωνε, είτε διά του φόβου είτε διά του νόμου, τους πάντες να εμβολιάζονται έστελνε συνειδητά, όπως τώρα μαθαίνουμε, κάποιους ανθρώπους στη μηχανή του κιμά. Στον θάνατο ή σε χρόνια προβλήματα, που τους άλλαξαν τη ζωή για πάντα, με μη αναστρέψιμο τρόπο.

Όμως, όλοι τους φρόντισαν και να θωρακιστούν από τις μελλοντικές συνέπειες.

Οι πολιτικοί είναι προστατευμένοι από τη βουλευτική ασυλία.
Για την πολιτικοποιημένη επιτροπή ειδικών η κυβέρνηση φρόντισε να θεσπίσει έγκαιρα το ακαταδίωκτο.
Οι φορείς, όπως ο ΕΟΔΥ, που διαχειρίζονταν τα αποτελέσματα των ελέγχων, έδιναν στη δημοσιότητα μόνο όσα στοιχεία επέλεγαν, ώστε να μην έχει κανείς την πλήρη εικόνα.
Και τα ελάχιστα ΜΜΕ που είχαν τη διάθεση να ερευνήσουν τι συμβαίνει «φιμώθηκαν» από τον νόμο περί fake news με την έκτακτη νομοθετική προσθήκη της φυλάκισης «αν κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στη δημόσια υγεία».
Σήμερα πολλοί μύθοι καταρρίπτονται ως… ψεκασμένοι από τα ίδια τα ευρήματα. Μύθοι, όπως ότι επρόκειτο για πανδημία ανεμβολίαστων, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, ή περί ασφαλών εμβολίων, δίχως παρενέργειες, όπως υποστήριζαν κυβέρνηση και επιτροπή ειδικών σαν χορωδία.

Με τα ψέματα και τα κομπογιαννίτικα θεωρήματά τους, ότι δήθεν τα πλήρως ακίνδυνα εμβόλια θα περιόριζαν την πανδημία, οι θάνατοι αυξήθηκαν δραματικά από τα μέσα του 2021, όταν δόθηκε από την κυβέρνηση το σήμα «πετάξτε τις μάσκες». Ακριβώς επειδή στους εμβολιασμένους πλασαρίστηκε η ψευδαίσθηση ότι δε κολλούν, δεν μεταδίδουν και δεν νοσούν.

Η παρέμβαση του εισαγγελέα κρίνεται επιβεβλημένη για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά τη δημόσια υγεία:

  1. Πόσο καιρό γνώριζαν και απέκρυπταν κυβέρνηση και φορείς Υγείας τις αναφορές για θανάτους που μπορεί να σχετίζονται με τον εμβολιασμό για τον Covid;
  2. Γιατί, ενώ έχουν περάσει ένα και δύο χρόνια από τα περιστατικά με νεκρούς, αναμένονται ακόμα και σήμερα, όπως παραδέχεται ο ΕΟΦ, οι ιατροδικαστικές εκθέσεις;
  3. Γιατί δεν έχει γίνει κάθε προσπάθεια να διερευνηθούν και οι άλλες περιπτώσεις θανάτων που έχουν χαρακτηριστεί… αδιευκρίνιστοι;
  4. Τι παρακολούθηση γίνεται σε όσους έχουν αναφέρει σοβαρές παρενέργειες για να διαπιστωθεί πώς εξελίσσεται η εικόνα της υγείας τους;

Η κυβέρνηση, οι αξιωματούχοι της και οι επιστήμονες της επιτροπής ειδικών έχουν συγκεκριμένες ευθύνες. Ενώ γνώριζαν ότι στη φαρμακολογία τίποτα δεν είναι χωρίς ρίσκο, έδωσαν συνειδητά ανακριβείς πληροφορίες. Άλλες τις απέκρυψαν. Παραπληροφόρησαν και εκφόβισαν έναν ολόκληρο λαό, που είτε επέλεγε να κάνει το εμβόλιο είτε φοβόταν και δεν το έκανε.

Είναι υπόλογοι. Όχι μόνο επειδή δεν έκαναν τίποτα για να περιορίσουν την πανδημία, αφού δεν φρόντισαν ούτε καν ΜΕΘ να υπάρχουν, αλλά διότι συσκότισαν την ακριβή εικόνα γύρω από τα εμβόλια.

Προηγούμενο άρθροΓίνεται χαμός! Δίνουν τέλος στη ζωή τους οι Έλληνες – Μεσήλικας έπεσε στις γραμμές του ηλεκτρικού – Μιλάμε πλέον για σύγχρονη γενοκτονία
Επόμενο άρθροΒρωμιά και σαπίλα στο Οικονομικό Forum των Δελφών – Κανονίζουν την μοιρασιά του κόσμου θέλοντας να είναι οι πληθυσμοί πιόνια