Ένα απαράδεκτο γεγονός συνέβη στα χρόνια της υγειονομικής κατοχής που επέβαλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την δήθεν πανδημία.

Μία ηλικιωμένη κυρία 67 ετών βγήκε στη γειτονιά της στην Κοζάνη για να κάνει ψώνια και ενώ είχε στείλει κανονικά sms (γιατί ως γνωστόν όταν ο ιός δει το sms δεν πλησιάζει) και φορούσε μάσκα αλλά έκανε το εγκληματικό σφάλμα να αργήσει ολόκληρα 7 λεπτά από την ώρα που είχε δηλώσει στο μήνυμα.

Οι ταγματασφαλίτες που είχε εξαπολύσει ο Μητσοτάκης σε όλες τις πόλεις την σταμάτησαν και στον έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν την “φονική” παράβαση και της βεβαίωσαν πρόστιμο 300 ευρώ.

Δείτε παρακάτω την καταγγελία για να καταλάβετε ότι τα πρόστιμα είχαν καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα για τα ταμεία των γαλάζιων ακρίδων και δεν είχαν καμία σχέση με την εξάπλωση του ιού:

Προηγούμενο άρθροΤο δικηγορικό γραφείο του Πλεύρη προσπαθεί να εξοντώσει δημοσιογραφική σελίδα του Νομού Ηλείας γιατί βγάζει στη φόρα τις “βρωμιές” των γαλάζιων βουλευτών
Επόμενο άρθροΈχουμε χάσει το μέτρημα από τα σκάνδαλα! Ο Μητσοτάκης αρπάζει τα λεφτά από το Ταμείο Ανάκαμψης και χρηματοδοτεί επιχειρήσεις τούρκου μεγιστάνα

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.