Είναι απαράδεκτο εν έτη 2023, ένα παιδί να ταλαιπωρείται και να μην μπορεί να κάνει τη θεραπεία του επειδή “έπεσε το σύστημα”! Αν δηλαδή το πρόβλημα συνεχιστεί, τι θα γίνει κύριοι του ΕΟΠΠΥ και της κυβέρνησης; Θα κινδυνεύσει μια ζωή για τα χάλια τα δικά σας;

Διαβάστε την καταγγελία μιας μάνας:
“Είμαι απο το πρωι στο κατάστημα του ΕΟΠΠΥ στην ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, προκειμένου να πάρω τις ενέσεις του ανήλικου παιδιού μου, που παίρνω εδω και 3 χρόνια απο εδω πέρα. Με ενημέρωνουν ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6ΜΙΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.

Τους χιλιοπαρακαλεσα, να μου δωσουν τις ενεσεις του παιδιου, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΤΟΥ, να τους αφησω την αυλη συνταγογραφηση , την γνωματευση του νοσοκομειου και το βιβλιαρειο που μου σφραγιζουν καθε τριμηνο που έρχομαι ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ. Μου λενε να ξαναπερασω ΑΥΡΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΧΑΛΑΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΓΟΝΕΑ ΑΔΙΚΑ”.