Είναι απίστευτο πως τους ενοχλεί και τους πονάει η συγκεκριμένη σελίδα που βγάζει στη φόρα τις αλήθειες.

Χωρίς να έχουμε έσοδα και πόρους έχουμε αναστατώσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Άμεση απάντηση μας έστειλε η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΜΕΒΓΑΛ για το δημοσίευμα που βγάλαμε στη φόρα για το πιστοποιητικό Χαλάλ που απέκτησε τελευταία για να προωθεί προϊόντα στους μουσουλμάνους.

Εμείς παρόλα αυτά επειδή πιστεύουμε στη Δημοκρατία κάτι που έχουν καταπατήσει οι κυβερνώντες δημοσιεύουμε την άποψή τους.

“Αγαπητοί κύριοι,

Διαβάσαμε με ενδιαφέρον το άρθρο που δημοσιεύσατε με τίτλο «Τελειώστε τους! Πιστοποιητικό Χαλάλ για να έχει πελάτες μουσουλμάνους απέκτησε η ΜΕΒΓΑΛ»  και θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Η ΜΕΒΓΑΛ είναι μία ελληνική οικογενειακή εταιρεία, που υποστηρίζει το Χριστιανισμό και την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία -και αυτό αποδεικνύεται από πολλές επιλογές της στα 73 χρόνια της ιστορίας της. 

 

Ως μία εξαγωγική εταιρεία, που διανέμουμε τα προϊόντα μας σε περισσότερες από 30 χώρες, διαθέτουμε πολλές πιστοποιήσεις που αφορούν τις χώρες όπου εξάγουμε. Η πιστοποίηση HALAL δίνεται για τρόφιμα που δεν περιέχουν αλκοόλ ή συστατικά χοιρινής προέλευσης και σαφώς δεν έχει καμία σχέση με τις παραγωγικές μας διαδικασίες ούτε τις επηρεάζει με οποιονδήποτε τρόπο.

 

Με αυτά τα δεδομένα θεωρούμε ότι το άρθρο σας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και θα παρακαλούσαμε να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, για την ορθή ενημέρωση των αναγνωστών  σας.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε σχετική διευκρίνιση”.

 

 

 

Με εκτίμηση,

 

Χρύσα Παπαστογιαννίδου
Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας

Διαβάστε το άρθρο που είχαμε ανεβάσει:

Προηγούμενο άρθροΈκλεισε ελληνικό σχολείο στο Βέλγιο η Κεραμέως! Μισούν οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα θρησκεία και οικογένεια (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΤους έχει γίνει εφιάλτης η σελίδα μας! Απάντηση έστειλε η εταιρεία χαλκού για τα φαγοπότια του Πλεύρη