Είναι επείγουσα ανάγκη, το Έθνος να αφυπνισθεί. Ο Λαός οφείλει να αντιδράσει.

Η Ελλάδα να ξαναγίνει ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ικανό να εξασφαλίζει σε όλους του Έλληνες πολίτες, Ισονομία, Παιδεία, Υγεία, Εργασία, Ευημερία, Τάξη και Ασφάλεια.

Που με αμείλικτη αυστηρότητα θα πατάξει το έγκλημα και την βία

που θα ξεριζώσει κάθε εστία διαφθοράς και κάθε θύλακα αντικοινωνικής συμπεριφοράς

που θα προστατεύσει την κοινωνία και πρωτίστως την Νεότητα από τα ναρκωτικά

που θα αναρριπίσει το Πατριωτικό και Θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων

που θα θέσει τέρμα στον Λαθρομεταναστευτικό Εποικισμό της χώρας

που με νόμιμα μέσα θα απαλλάξει το Κέντρο της Πρωτευούσης και άλλες περιοχές της όπως και της λοιπής Ελλάδος, από την πνιγηρά ατμόσφαιρα, που πηγάζει από την πλημμυρίδα των Λαθρομεταναστών και θα απαλλάξει, επίσης, την χώρα, από την αφόρητη τυραννία, που προκαλεί η αχαλίνωτη ανομία συγκεκριμένης μερίδος του πληθυσμού, η οποία με την ενθάρρυνση του ΣΥΡΙΖΑ και του κυρίου Μητσοτάκη, έχει αποθρασυνθεί.

ΕΑΝ όλα αυτά μιλούν στην ψυχή σας!

ΕΑΝ όλα αυτά είναι και δική σας επιθυμία!

ΕΑΝ συμμερίζεσθε τις ιδέες μας, τις αγωνίες μας και τις ανησυχίες μας, σας καλούμε να στρατευθείτε στο πλευρό μας, για την ανατροπή με νόμιμα μέσα του σημερινού διεφθαρμένου Καθεστώτος, όμοιο του οποίου, ουδέποτε εις το παρελθόν εγνώρισε ο τόπος.

Ιδιαιτέρως καλούμε τους Νέους, οι οποίοι ιστορικώς, πάντοτε υπήρξαν πρωτοπόροι των Εθνικών και Δημοκρατικών Αγώνων, να ανταποκριθούν στο Προσκλητήριο του Κόμματος μας και να γίνουν Σημαιοφόροι του Αγώνος μας. Διότι αυτοί κυρίως είναι τα θύματα του Παλαιοκομματισμού.

Αυτοί κυρίως πληρώνουν τα ανομήματα, τα αμαρτήματα, τα εγκλήματα του Κομματικού Κατεστημένου. Διότι η Ανεργία, που αυτούς κυρίως πλήττει, είναι έργο του Παλαιοκομματισμού. Και διότι αυτοί θα κληθούν να πληρώσουν τα συσσωρευμένα χρέη που εδημιούργησαν και εξακολουθούν να συσσωρεύουν, οι ένοχοι της υποθηκεύσεως του μέλλοντός τους”.

Αναστάσιος Κανελλόπουλος,

Επίτιμος Αντεισαγγελεύς του Αρείου Πάγου.