Στα κάγκελα βρίσκεται ο κόσμος της Καρδίτσας με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για όλα αυτά που έχουν κάνει στα 4 χρόνια διακυβέρνησης αλλά συνεχίζει και αποτελεί “κόκκινο πανί” ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος ο οποίος αποτελεί τον βασικό υπεύθυνο για τη διαχείριση της κατάστασης το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου 2020 στον Ιανό αλλά και για τα έργα που δεν έκανε ποτέ ως Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τον Κώστα Αγοραστό στην Καρδίτσα ώστε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έργα υποδομής σε ανάλογο ενδεχόμενο.

Δυστυχώς αυτό το διάστημα που πέρασε αντί να προσπαθήσει να εξευμενίσει τα πνεύματα από εκείνη την αποφράδα ημέρα προκαλεί συνεχώς με τις ενέργειες του την κοινωνία της Καρδίτσας.
Απευθείας αναθέσεις, ράβε ξήλωνε σε όλη την πόλη για να φαίνεται ότι κάτι κάνει, φιάσκο με την κεντρική πλατεία, φιάσκο με τους μισοτελειωμένους δρόμους, φιάσκο με τα σκουπίδια, φιάσκο με τα αδέσποτα και χιλιάδες άλλα που για να τα περιγράψουμε θα χρειαστούμε ολόκληρες μέρες.

Το τελευταίο του κατόρθωμα να τάζει Οpen Mall στους πολίτες ενώ η πόλη θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο από τα σκαψίματα και τις κακοτεχνίες που έχει κάνει έφτασε τον κόσμο στα όριά του.

Σε ανάρτηση που έκανε η δημοσιογραφική σελίδα Νέος Αγών που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να στηρίξει την κυβέρνηση και κατ επέκταση τον δήμαρχο για το συγκεκριμένο θέμα ο κόσμος ξέσπασε σε σχόλια.

Εμείς σαν ουδέτεροι όταν τα είδαμε πραγματικά ντραπήκαμε!

Αν είχε έστω και μία σταλιά αξιοπρέπεια πάνω του θα έχει δηλώσει την παραίτηση του άμεσα αλλά δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από αυτούς τους ανθρώπους γιατί πλέον στη θέση της αξιοπρέπειας έχει μπει μόνο η τσέπη και το χρήμα.

Δείτε παρακάτω κάποια εξ αυτών γιατί ήταν αδύνατον να τα ανεβάσουμε όλα:

Προηγούμενο άρθροΌποια βρώμικη πέτρα και να σηκώσεις τον βρίσκεις από κάτω! Απευθείας ανάθεση στην ΤΕΡΝΑ του Γεραπετρίτη ο φράχτης του Έβρου! Έχει αρπάξει όλο το χρήμα της Ελλάδας αυτός ο μασώνος ανθέλληνας
Επόμενο άρθροΠέφτει “βόμβα” μεγατόνων! Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κανελλόπουλος αρχηγός του Εθνικού Κόμματος Έλληνες! Έρχονται και σαρώνουν τα πάντα