ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ.

“Καλησπέρα σας, κατά τη 1 η ώρα σήμερα πριν λίγο ήμουν επιβάτης του λεωφορείου Α3 (Ακαδημία-Γλυφάδα μεσω λ. βουλιαγμένης), και από τύχη βγήκαμε ζωντανοί από κει μέσα. Στην οδό Αθανασίου Διάκου 38 κάποια στιγμή σταμάτησαν τα λειτουργούν τα φρένα ή το γκάζι (?) δε κατάλαβα μεσα στο πανικό μου και άρχισε να κατρακυλά το λεωφορείο προς τις διασταυρώσεις μπροστά που κυκλοφορούν αυτοκίνητα. Αν δείτε το σημείο στο Google maps θα δείτε πόσο επικίνδυνο είναι καθώς περνά και το τραμ από εκεί.

Εάν δεν υπήρχε εκείνη την ώρα το αμάξι μπροστά από το λεωφορείο θα είχαμε γίνει κομμάτια. Σας στέλνω και σχετικά βίντεο από το συμβάν.  ‘Οπως θα δείτε το άσπρο αμάξι μπροστά απο τ0 λεωφορείο έχει διαλυθεί, και επαναλαμβάνω αν δεν υπήρχε αυτό το αμάξι εκείνη την ώρα να πατήσει φρένο να μη μας πάρουν όλους σβάρνα, τώρα θα είχαμε σκοτωθεί όλοι μέσα.

Να σημειωσω επισης και τη διαρροη υγρου του λεωφορειου μετα το συμβαν. Εντύπωση μεγάλη πάντως μου κάνει πως ενώ όλοι ούρλιαζαν να κατέβουν και κοπανούσαν τη πόρτα, μόλις κατεβήκαμε και ενώ άρχισαν να βρίζουν Μητσοτάκη και τα κ@λολεωφορεία που κυκλοφορούν, μετά από λίγο οι περισσότεροι έφυγαν! Δε πάμε πουθενά έτσι δυστυχώς. Εμ κυκλοφορούν ακόμα τέτοια σαπάκια οχήματα, εμ δε γίνεται καμία κατακραυγή ουσιαστική.

Αντί να μαζευτούμε όλοι να δούμε πως θα κάνουμε μια ομαδική καταγγελία, σηκώθηκαν και έφυγαν. Τι να πω πραγματικά ακόμα είμαι σε σοκ, από τύχη ζούμε σε αυτη τη χώρα. Και ήταν ανάγκη σήμερα να επιβιβαστώ σε αυτό το λεωφορείο αλλιώς σιγα μην έμπαινα. Κανενα όχημα δεν είναι ασφαλές πλέον, ούτε τα τρένα ούτε τα λεωφορεία(ειδικότερα τα παμπάλαια οχήματα) ούτε το τραμ, καθώς και αυτό από ότι έχω ακούσει παρουσιάζει βλάβες ειδικά στο νέο κομμάτι που φτιάξανε στον Πειραιά.

Αν είναι εύκολο θίξτε το ζήτημα , καθώς και για τη λεωφορειακή γραμμή 608 που κάθε τρεις και λίγο αρπάζει φωτιά το πίσω μέρος του λεωφορείου. Σε αυτό το κράτος ζούμε δυστυχώς, με λεωφορεία 30ετιας και με καινούργια οχήματα που στην ουσία δεν είναι, είναι παλια λεωφορεία από το εξωτερικό και απλα τα αγοράζουμε. Κανενας δε πρέπει να ξαναπαρει παμπάλαιο λεωφορείο πλέον, καλύτερα με λίγα ευρώ παραπάνω να πάρεις ένα ταξί.

Σας ευχαριστώ που το διαβάσατε.”

Προηγούμενο άρθροΔεν είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε – Σαπίλα σε όλη την κοινωνία! Μικρά παιδιά βιάζουν το ένα το άλλο
Επόμενο άρθροΟ αρχηγός του Εθνικού Κόμματος Έλληνες Α.Κανελλόπουλος στέλνει το μήνυμα