Θαύμα, θαύμα, θα φωνάζει σε λίγο ο Χατζηνίκος όταν θα τον ρωτάνε πώς έγινε ενώ είχε χρέη 32,5 εκατ. ευρώ σε εφορίες και ταμεία, του έδωσαν και άλλα 2,71 εκατ. ευρώ ως ενισχύσεις (επιστρεπτέες προκαταβολές κ.λπ.) στο πλαίσιο της στήριξης των επιχειρήσεων εν μέσω cov-id.

Και ο Νικολάκης που πήγε μέχρι τις 7 Ιουλίου 2019 ως φουλ ΣΥΡΙΖΑίος, έγινε στη συνέχεια φουλ Νεοδημοκράτης και δη υποστηρικτής του Μητσοτάκη… Τι στο καλό ξελαρυγγιάζεται ο Μπογιόπουλος, ο Νικολάκης ο κομμουνιστής στον σταθμό του κατά του καπιταλισμού… ξέρει τι κάνει, τόσο ο Μπογιόπουλος όσο και ο Χατζηνικολής που τον έχει εκεί για άλλοθι και για να δείχνει ότι αριστερίζει…

Και την ίδια στιγμή ο Χατζηνικολάου με την αριστοκρατική άρθρωση τρέχει στους τραπεζίτες για να παρακαλάει, όπως του είχε γράψει παλαιότερα σε ένα tweet ο Γιάννης Αλαφούζος του ΣΚΑΪ. Εξάλλου και πρόσφατα ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε επισκεφτεί τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας, Γκίκα Χαρδουβελη.

Μάλιστα στις 24/12/2022 η εφημερίδα του Χατζηνικολάου είχε πρωτοσέλιδο τίτλο: «Οδηγός επιβίωσης με χρέη στο Δημόσιο». Και το φύλλο εκείνο είναι συλλεκτικό καθώς τις οδηγίες έδινε ο master του είδους Νίκος Χατζηνικολάου.