Στην είσοδο των τουαλετών του Ναού Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα τοποθετήθηκε «περιστρεφόμενη μπάρα», όπως αυτή στο Μετρό, που ενεργοποιείται μόνο αν κάποιος ρίξει νόμισμα των 50 λεπτών του ευρώ.

Η τοποθέτηση «περιστρεφόμενης μπάρας», τοποθετήθηκε στην είσοδο των τουαλετών του Ναού Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα, ακριβώς απέναντι στο Πνευματικό Κέντρο και την Έκθεση Προϊόντων, στον χώρο δηλαδή, που εκτός των άλλων, μετατρέπεται και σε «καφέ» για μνημόσυνα.

Το γεγονός σχολιάστηκε αρνητικά, από κάποιους, άλλοι όμως δήλωναν πως… «εξευρωπαϊστήκαμε» γιατί τέτοια συστήματα υπάρχουν στην Ευρώπη, όπου οι τουαλέτες… έχουν τα έξοδά τους!

«Λογικό να υπάρχει ένα ελάχιστο αντίτιμο για τη χρήση της τουαλέτας από το κοινό, αφού ο ναός διαθέτει καθαρίστρια για να «αστράφτει», ενώ η είναι ανοιχτή συνεχώς» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» ο ψάλτης, Σπύρος Σκιαδαρέσης.

Ωστόσο, υπήρξαν και αρκετοί που εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους γιατί πλέον υποχρεούνται να πληρώνουν για τη χρήση της τουαλέτας της εκκλησίας του Πολιούχου.

Προηγούμενο άρθροΈδωσε συνέντευξη το Ευάκι και φωνάζει ότι είναι αθώα! Έτσι θα φωνάζει και ο Μητσοτάκης σε λίγο καιρό μέσα από τα κάγκελα
Επόμενο άρθροΜοτοπορεία του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Παπαθανάση – Όλο απέξω πάτε βρε παιδιά θα μπει κανένας μέσα ποτέ