Μια είκόνα , χίλιες λέξεις!

Ο Κούλης αγκαλιές και φιλιά με τον γνωστό Τουρκόφρονα- Τουρκόγυφτο Σουλεημάν Ματζίρ!

Ποιος είναι αυτός;;

Προκειται για τον Πρόεδρο του «Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλογου Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου που κατόρθωσε να δημιουργήσει παραρτήματα και στον υπόλοιπο Έβρο, λειτουργώντας ως όχημα για την κεκαλυμμένη φιλοτουρκική δράση του.Ειδικότερα, ο εν λογω έχοντας διασφαλισει μαύρο χρήμα απο την Άγκυρα, εχει επιδοθεί στην προσπάθεια να βαπτίσει τους Ελληνες μουσουλμάνους ρομά του Έβρου σε τουρκική εθνική μειονότητα.

Η Ευπ Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής κατ επέκταση,αφού ο Ματζηρ ειναι γνωστός και φανερός συνεργάτης και επισκέπτης στο εκεί τουρκικό προξενείο,δεν ενημέρωσαν ,δεν προφύλαξαν τον Έλληνα Πρωθυπουργό απο την τεράστια αυτή εθνικά αστοχία;;;

Ή μηπως πρόκειται για κλείσιμο του ματιού στους Ρομά ανεξαιρέτως πιστεύω και ρόλου τους,για καθαρά ψηφοθηρικους λόγους;

Την ώρα που πήγε και κουνάει το δάκτυλο για τον φράχτη στον Έβρο και παριστάνει τον τιμητή των πάντων…πρωτοστατεί στην λειτουργία παράνομων φροντιστηρίων Κορανίου και άτυπων τεμενών απολύτως ελεγχόμενων απο το Σύλλογο του….Καθοδηγητής του ήταν ο Αχμετ Μετε,τέως ψευδομούφτης Ξάνθης που πέθανε προ μηνών ενω τακτικότατες είναι οι μεταβάσεις του στην Τουρκία με την τοπική ευπ να αποδεικνύεται ανίκανη να τον εντοπίσει και να αποκαλύψει το εύρος και το βάθος της φιλοτουρκικής του δράσης.

Ο ΓΥΦΤΟΣ Ματζηρ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝΕΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΩΝ “ΤΟΥΡΚΩΝ” ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ…

Προφανώς ο κ. Ματζίρ έχει χρηστεί από την ¨Υψηλή Πύλη¨ ως αρμόδιος για τους Ρομά του Έβρου. Και πριν αναθεματίσουμε την φιλότουρκη δράση του, ας αναλογιστούμε το τι κάνουν οι δικές μας αρμόδιες υπηρεσίες. Διότι αυτό που κάνει ο Ματζίρ τόσο δύσκολο είναι να το κάνει και η δική μας πλευρά; Όταν όμως αφήνεις πεδίο στον ¨αντίπαλο¨ μετά μην παραπονιέσαι αν κερδίζει στο ¨παιχνίδι¨.  

 

Προηγούμενο άρθροΦεύγουν και αφήνουν καμένη γη! Καφέ-μπαρ “Το Εμπορικό” – Ανοίξτε τα καταστήματα όλο το βράδυ λέει ο Άδωνις που δεν έχει δουλέψει ούτε μία μέρα στη ζωή του
Επόμενο άρθροΧαμός και στην Ελβετία με τα σάπια τρένα! Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας με πολλούς τραυματίες