Μια καταγγελία δέχθηκε ο Στέφανος Χίος στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες για τον τρόπο που λειτουργούν οι βουλευτές και υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας για να παραμείνουν στις καρέκλες τους.

Ο κ. Δημήτρης, τα πλήρη στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας, από τα Τρίκαλα κατήγγειλε πως στα Τρίκαλα έχει στηθεί ένας τρισάθλιος παρακρατικός μηχανισμός, όπου με 50 ευρώ προσπαθούν να εξαγοράσουν την ψήφο του κόσμου. Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηδάκης προσφέρει 50 ευρώ το κεφάλι, προκειμένου να εξαγοράσει τη συνείδηση των Ελλήνων ψηφοφόρων για να παραμείνει στην καρέκλα του τόσο ο υπουργός όσο και ο συφερτός της κυβέρνησης.

Το Μακελειό, η εκπομπή Ραδιομακελάρηδες, τη Δευτέρα θα στείλουν το ηχητικό απόσπασμα και έγγραφη καταγγελία στους Εισαγγελείς των Τρικάλων.

Προηγούμενο άρθροΜοτοπορεία του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Παπαθανάση – Όλο απέξω πάτε βρε παιδιά θα μπει κανένας μέσα ποτέ
Επόμενο άρθροΆθλιοι υποκριτές! Από την μία υπογράφουν την επέκταση του φράχτη στον Έβρο και από την άλλη ξεπουλάνε το Αιγαίο στους Τούρκους