Εθιμοτυπική συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον νέο Πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα, Τσαγατάι Ερτζιγιές είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά την πρόσφατη συζήτηση Δένδια – Τσαβούσογλου στις Βρυξέλλες, όπου αποφασίστηκε η Άγκυρα να ψηφίσει την Ελλάδα για την υποψηφιότητά της στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ως μη μόνιμο μέλος και η Αθήνα να στηρίξει την τουρκική υποψηφιότητα για τη θέση του γενικού γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι για αυτή την απόφαση είχαν προηγηθεί συζητήσεις 20 ημερών, οι οποίες έγιναν εν κρυπτώ. Ενώ για τη σημερινή συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Τσαγατάι Ερτζιγιές δεν δόθηκε καμία πληροφορία για το περιεχόμενο της συζήτησης των δυο αντρών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναντηθεί και με τον απερχόμενο Τούρκο πρεσβευτή, δημιουργώντας εύλογες απορίες για τη σκοπιμότητα των συναντήσεων του Έλληνα πρωθυπουργού με τους Τούρκους πρέσβεις μόνο!

Προηγούμενο άρθροΆσε τα Οpen Mall και τις προτομές του Σιούφα και κοίτα τι καταγγέλλει Καρδιτσιώτης: “Δεμένα με σύρμα και ταινία τα φανάρια στη διασταύρωση Δημητρίου Λάππα με Κουμουνδούρου”
Επόμενο άρθροΠουλημένο βρωμόσογο: “Έχει δικαιώματα η Τουρκία στο Αιγαίο” λέει η Ντόρα Μπακογιάννη – Αν ξανά βγούνε θα κυκλοφορούν οι Έλληνες με φερετζέ