Η μητέρα του 9χρονου που χάθηκε από ιατρικό λάθος στο νοσοκομείο της Λαμίας μιλά για το αδικοχαμένο παιδί της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενώ δήλωσε δικαιωμένη από την απόφαση του δικαστηρίου.

«Το παιδί μου έφυγε με φρικτούς πόνους, σφάδαζε από τους πόνους, έφυγε μαρτυρικά, γιατί;», αναρωτήθηκε με δάκρυα στα μάτια.

Όπως είπε, βρισκόταν στην ανάνηψη και εκλιπαρούσε τους γιατρούς και τη μητέρα του να τον βοηθήσουν γιατί οι πόνοι του ήταν αφόρητοι.

«Το παιδί είχε παραισθήσεις. Ήταν στην ανάνηψη και εκλιπαρούσε σε βοήθεια. Η τελευταία του λέξη ήταν βοήθεια. Δεν άντεχε άλλο από τους πόνους και οι γιατροί δεν έκαναν τίποτα. Τελικά στην επέμβαση του έβγαλαν 63 εκ. σάπιο έντερο. Έστειλαν το παιδί εσπευσμένα στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και μέσα σε τέσσερις ώρες έφυγε», είπε η μητέρα.

Αυτό που η ίδια δεν μπορεί να διανοηθεί είναι η προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών του χειρουργού από τους συναδέλφους του, αλλά και από τον διευθυντή της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Λαμίας.

«Ήρθαν μάρτυρες υπεράσπισης οι χειρουργοί και ο διευθυντής της κλινικής. Με έχει σοκάρει η στάση τους και η προσπάθεια συγκάλυψης. Πώς το έκαναν αυτό; Δεν έχουν παιδιά αυτοί οι άνθρωποι;», αναρωτήθηκε.

Πλέον αισθάνεται μια μικρή δικαίωση, αν και το παιδί της δε γυρίζει πίσω. Ωστόσο, όπως είπε και η ίδια, πρέπει γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους από ιατρική αμέλεια να ξέρουν ότι υπάρχει δικαιοσύνη και οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν.

Προηγούμενο άρθροΘαυμαστής του Σβαμπ και του Χάραρι δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Επόμενο άρθροΑντάλλαξε την εργασία με το “τσίμπημα” του θανάτου Νεκρός 55χρονος εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ Αγρινίου