Από οξεία κατάθλιψη πάσχει ο προφυλακισμένος για το σκάνδαλο διαφθοράς Qatargate, Αντόνιο Παντσέρι, όπως φαίνεται να έχει επιβεβαιωθεί από τους ψυχιάτρους των φυλακών στις οποίες κρατείται.

Οι δικηγόροι του Ιταλού φερόμενου ως «εγκεφάλου» της ευρωπαϊκής ομάδας που ενεργούσε για λογαριασμό του Κατάρ, μεταξύ των οποίων και η επίσης προφυλακισμένη Εύα Καϊλή, έχουν ζητήσει να αποφυλακιστεί ο Παντσέρι με βραχιολάκι.

Ο συνήγορός του ισχυρίζεται ότι ο πελάτης του δεν μπορεί καν να περπατήσει από την κατάθλιψη, την οποία έπαθε μέσα στη φυλακή.

Στις 6 Απριλίου είναι πιθανόν ότι θα αποφασιστεί η αποφυλάκιση ή όχι του Παντσέρι, αν και όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του Ιταλού, η θετική έκβαση θεωρείται δεδομένη.

Θυμίζουμε ότι η μεταχείριση του Παντσέρι ήταν έτσι κι αλλιώς πιο… προνομιακή από τις βελγικές αρχές, μετά την υπογραφή συμφωνίας μεταμέλειας και συνεργασίας με την Εισαγγελία της χώρας.

Προηγούμενο άρθροΕμπαίζει η Hellenic Train τους συγγενείς των δολοφονημένων! Τους έδωσε πίσω το αντίτιμο του εισιτηρίου γιατί δεν ολοκληρώθηκε το ταξίδι!
Επόμενο άρθροΣύντροφος του Ραγκούση τον κάρφωσε! Όλο το παρασκήνιο για τον βρωμερό Πασόκο που ψήφισε τα μνημόνια με τον προδότη Παπανδρέου