ΤΑΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ: Μούχλα, καταστροφές, πλημμυρισμένοι τάφοι – Απίστευτες εικόνες εγκατάλειψης στο Τατόι δύο μήνες μετά την κηδεία και ταφή του Βασιλιά Κωνσταντίνου.


Δυστυχώς στη χώρα μας , με το που κλείσουν τα φώτα και πέσει η αυλαία, εμφανίζονται ξαφνικά όλες οι παθογένειες που μας κρατούν πίσω.

Τατόι σήμερα 29 Μαρτίου 2023. Αποχώρησε εδώ και εβδομάδες η αστυνομική δύναμη που επιτηρούσε το χώρο και προστάτευε τα μνημεία.

Μούχλα, υγρασία στα μνήματα της Βασιλ. Ασπασίας και του τέως Βασιλέα των Ελλήνων Γεώργιου, του οποίου ο τάφος εκτός από μούχλα και υγρασία είναι πλημμυρισμένος βρώμικα νερά χωρίς κανείς να μπει στον κόπο να τα καθαρίσει.

Έφυγαν οι λαμπεροί καλεσμένοι, οι πρίγκιπες, και ο χώρος βρίσκεται πάλι στο σκοτάδι. Οφείλουμε να προστατεύουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Πρέπει να καθαριστούν ξανά τα μνημεία και να φτιαχτεί νέο σύστημα για τα νερά όπως έχει ο τάφος του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου που είναι ο τελευταίος και ευτυχώς παραμένει σε σχετικά καλή κατάσταση μέχρι στιγμής.

Είναι σημαντικό το έργο που επιτελούν οι υπεύθυνοι του χώρου αλλά όπως μας τόνισαν χρειάζονται περισσότερα εργατικά χέρια.

Προηγούμενο άρθροΑυτοί είναι οι δύο Πακιστανοί που δήθεν σχεδίαζαν χτύπημα σε εβραϊκό εστιατόριο
Επόμενο άρθροΝα χρηματοδοτήσει η κυβέρνηση ψυχιάτρους για τον κόσμο! Παράνοια στην κοινωνία από τα τρία χρόνια καταπίεσης – Φοβερά περιστατικά έξω από το Νοσοκομείο Δράμας