Συνεχίζεται η κόντρα που έχουν ξεκινήσει ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Χατζηνικολάου, μετά τον αρνητικό σχολιασμό του τελευταίου για την επιστροφή του πολιτικού στον ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του που ρωτούσε τον Ν. Χατζηνικολάου αν οι εταιρείες του έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32 εκατ. ευρώ, ο Παύλος Πολάκης «ξαναχτύπησε».

Παρενέβη σε απάντηση του εκδότη-δημοσιογράφου στα social media σχετικά με τα χρέη των εταιρειών ότι έχουν ρυθμιστεί κατά νόμο, με εξωδικαστικό, λέγοντας:

«Κάνε μήνυση. Εξωδικαστικός γίνεται σε χρέη ΜΕΧΡΙ 1,5 εκατομμύριο ευρώ!! Θα έχουμε γλέντια τρικούβερτα».

Νωρίτερα, σήμερα, με tweet του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Σήμερα σου απαντώ με στοιχεία. Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;».

Προηγούμενο άρθροΤσιάρα – Θεοδωρικάκο τι είναι αυτά ρε κοπρίτες; Η ΟΠΚΕ ορμάει πάνω σε ΑΜΕΑ – Ντροπή δεν έχετε ρε τομάρια – Τόσο αδίστακτοι είστε πλέον (φώτο+βίντεο)
Επόμενο άρθροΞεφτιλίζουν την αστυνομία στα κοινωνικά δίκτυα για τους δύο τρομοκράτες που έπιασε! Γελάει ο κάθε πικραμένος με την κατάντια ενός σώματος που έγινε υποχείριο στα χέρια του δικτάτορα