Διαβάστε τι φοβερά και τρομερά πράγματα καταγγέλλει κάτοικος της Λαμίας.

“Καλησπέρα σας είμαι δημότης Λαμίας θέλω να σας κάνω σύντομα μια καταγγελία στην πόλη της Λαμίας οι Ρομά συνεχώς κλέβουν κόσμο ανοίγουν σπίτια πυροβολούν δίπλα από πολίτες σε περιφερειακά χωρία της Λαμίας και εμένα προσωπικά με έχει χτυπήσει ρομά επειδή δεν είχα λεφτά να του δώσω.

Το αστυνομικό τμήμα και η αστυνομία της Λαμίας κάνει τα στραβά μάτια διώχνοντας τους προσωρινά από το ένα μέρος και την επόμενη μέρα ξαναέρχονται.

Το ίδιο ακριβώς κάνει και ο δήμαρχος Λαμίας ο κ Καραίσκος ο οποίος κάνει συνεχώς τα στραβά μάτια στην εγκληματικότητα των ρομά και υπάλληλοι του στο τηλέφωνο δεν ενδιαφέρονται να απαντήσουν.

Πρόσφατα πρόχειρα να σας αναφέρω ότι ρομά σακάτεψαν στο ξύλο 2 δημοτικούς αστυνομικούς και τους έστειλαν στο νοσοκομείο με ρήξη σπλήνας,έριχναν με καραμπίνες στην περιοχή της Καμηλόβρυσης και της Ανθήλης δίπλα από ηλικιωμένους και έχουν ρημάξει τα σπίτια ,τα Ι.Χ. και τα επαγγελματικά εμπορικά αυτοκίνητα βαν και  φορτηγά στην Λαμία

Τις επόμενες μέρες θα υποβάλλω μήνυση για κακούργημα εναντίον του αστυνομικού τμήματος Λαμίας καθώς και εναντίον του Δήμου Λαμιέων και του κ Θεοδωρικάκου και της ελληνικής αστυνομίας για έκθεση σε συνεχόμενη σωματική βλάβη και κακουργηματικές παραλείψεις προστασίας των δημοτών Λαμία”