Αναγνώστης βρέθηκε στον τόπο που έγινε το περίεργο δυστύχημα του 66χρονου Κωνσταντίνου Χρυσάγη, του διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ.

Όπως μας ενημέρωσε το άσπρο βαν με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή του, ήταν με κατεύθυνση προς Αθήνα και όχι προς το Σούνιο. Όπως του είπαν αυτόπτες μάρτυρες, καθώς ο ίδιος ήταν “μπλοκαρισμένος” στην κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα, το βαν παρέκκλινε δεξιά για να γλιτώσει την πρόσκρουση και η μηχανή πέρασε ξυστά πίσω αριστερά και έσκασε μετωπικά στο άλλο αυτοκίνητο”.

Άλλος αναγνώστης που επίσης, είναι κάτοικος της περιοχής, από τις πληροφορίες που συνέλεξε “η μηχανή έτρεχε τόσο, που δεν υπήρχε λόγος να βγει στο αντίθετο ρεύμα, λες και τον κυνηγούσαν”!

Πολύ περίεργα πράγματα…

Προηγούμενο άρθροΣήμερα καταργούν οι αληταράδες τα rapid test και τις μάσκες! Ενώ έχει τελειώσει εδώ και ένα χρόνο η επικινδυνότητα του ιού συνέχιζαν να καταπιέζουν τον κόσμο και να εισπράττουν από τα rapid test του Καρυπίδη
Επόμενο άρθροΑρπάζουν τα σπίτια του κόσμου ο Μητσοτάκης και η συμμορία του – Οικογένεια χαμηλόμισθων χάνει το σπίτι της στη Σίνδο για 15.000 ευρώ δάνειο (Βίντεο)