Με την καθιερωμένη παρέλαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λαμπρότητα κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Καρδίτσα.

Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες, συνέβαλαν ώστε χιλιάδες Καρδιτσιώτες να προσέλθουν στο κέντρο της πόλης και να γεμίσουν αρκετή ώρα πριν ξεκινήσει η παρέλαση τα πεζοδρόμια της οδού Καραϊσκάκη.

Στην παρέλαση,- η οποία άρχισε με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας- συμμετείχαν αντιπροσωπευτικά τμήματα μαθητών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Καρδίτσας, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, του Παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού, της «Ελληνικής Ομάδα Διάσωσης» και «Λέσχης 4Χ4» της Καρδίτσας, του Δημοτικού Χορευτικού «Μ. Ιωαννίδου» και των Πολιτιστικών- Λαογραφικών Συλλόγων- Ομίλων της Καρδίτσας «Καραγκούνα», «Ν. Πλαστήρας», «Θεσσαλικό Χοροστάσι» «Καλλίχορος», της ΕΛ.ΑΣ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας σε άψογους σχηματισμούς που καταχειροκροτήθηκαν από όλους.

Σε δηλώσεις τους μετά το πέρας της παρέλασης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κων. Τσιάρας που εκπρσώπησε την κυβέρνηση και  οι βουλευτές κ.κ. Ασ. Σκόνδρα, Γ. Κωτσός και Σπ. Λάππας έδωσαν τις ευχές τους σε όλους τους Καρδιτσιώτες για τη διπλή γιορτή και εξήραν τη γενναιότητα και την αυταπάρνηση με την οποία η πρόγονοί μας αγωνίστηκαν για την Ελευθερία της πατρίδας μας, καθώς και το διαχρονικό μήνυμα των αγώνων τους.

Προηγούμενο άρθροΈρχεται γενική κατάρρευση στις τράπεζες για να προωθήσουν το ψηφιακό νόμισμα και τη “Μεγάλη Επανεκκίνηση” που οραματίζεται η Νέα Τάξη
Επόμενο άρθροΔείτε ολόκληρη την παρέλαση της Καρδίτσας (Βίντεο)