Τα 20′ στάθμευσης ήταν επαρκής χρόνος για τον κλέφτη να αγοράσει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ με τις συμβατικές πινακίδες από το Νέο Ηράκλειο Αττικής

Με σήμα προς όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της επικράτειας και τους διασυνοριακούς σταθμούς, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής ενημερώνει τις Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, για την κλοπή υπηρεσιακού οχήματος από την Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες , το υπηρεσιακό αυτοκίνητο εκλάπη μεταξύ 18.00- 18.20 το απόγευμα της Παρασκευής (24/03) από την οδό Ομήρου στο Νέο Ηράκλειο όπου ήταν σταθμευμένο. Πρόκειται για Audi Q7 γκρί μεταλλικού χρώματος για το οποίο γίνεται ειδική μνεία «παρακαλείστε όπως δωθεί ιδιαίτερη έμφαση στις πύλες εισόδου κι εξόδου της Χώρας προκειμένου να πραγματοποιηθούν έλεγχοι σε αυτοκίνητα ίδιου τύπου, και συγκεκριμένα να τεθούν σε αντιπαραβολή ο αριθμός πλαισίου με τις φερόμενες ανά περίπτωση πινακίδες κυκλοφορίας».

Το όχημα ανήκει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής .

Προηγούμενο άρθροΕίναι αδίστακτοι! Φέρνουν την Μελόνι για προεκλογικό σόου! Την αποκαλούσαν “φασίστρια, ακροδεξιά, επικίνδυνη για τη Δημοκρατία” και τώρα την προσκαλούν για να σώσουν τα ποσοστά που έπιασαν πάτο!
Επόμενο άρθροΝα επιστρέψουν στη φυλακή για να ξανά δικαστούν αποφάσισε για 7 καταδικασθέντες που σχετίζονται με το περιφημο ναρκόπλοιο “Noor One” ο Άρειος Πάγος!