«Δεν θα κάνει καλό στην ανθρωπότητα μελλοντικά» να υιοθετήσουν δύο άνδρες ένα παιδί, δήλωσε ο Γρηγόρης Πετράκος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τα άφυλα παιδιά, οι οποίες ήταν αφορμή για τον τραγουδιστή να σχολιάσει και το ζήτημα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γειά Σου», ο Γρηγόρης Πετράκος δήλωσε ότι «η Έλενα Παπαρίζου είναι ένα πολύ αγαπημένο μου άτομο γιατί είναι από τα ελάχιστα αγνά, καλά άτομα που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια στη δουλειά. Όχι, δεν γεννιούνται τα παιδιά άφυλα, δεν υπάρχει άφυλο πράγμα. Υπάρχουν δύο φύλα μόνο και αυτό είναι νόμος της δημιουργίας».

«Το κοινωνικό φύλο είναι μια θεωρία, δεν είναι κάτι που υπάρχει στα αλήθεια», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Πετράκος και αναφέρθηκε και στο ζήτημα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, λέγοντας ότι «δεν μπορώ να πω όχι σε δυο άνδρες να υιοθετήσουν ένα παιδί, αλλά μελλοντικά δεν θα κάνει καλό στην ανθρωπότητα».

Επίσης, μίλησε και για σχόλια που έκανε για το Maestro, τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, εξηγώντας ότι «με το σχόλιό μου για το “Maestro” ήθελα να στηλιτεύσω μια ατάκα κατά των ανδρών, γιατί αν ακούγαμε μια ατάκα κατά των γυναικών, θα έλεγαν όλοι ότι είναι σεξιστική».

Προηγούμενο άρθροΝα επιστρέψουν στη φυλακή για να ξανά δικαστούν αποφάσισε για 7 καταδικασθέντες που σχετίζονται με το περιφημο ναρκόπλοιο “Noor One” ο Άρειος Πάγος!
Επόμενο άρθροΧαμός με τους οπαδούς του Ιωνικού: “Μην τολμήσετε να πατήσετε το πόδι σας στη Νίκαια για προεκλογικές συγκεντρώσεις δεν θα μείνει τίποτα όρθιο”