Έτσι μόνο θα έρθει η Ελευθερία! Το Κarditsastakra.com εύχεται Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες

Η 25η Μαρτίου σηματοδοτεί πολλά περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη μέρα από τις 365 που έχει ο χρόνος.

Σηματοδοτεί έναν αγώνα των Ελλήνων για την Ελευθερία τους την αξιοπρέπειά τους ένα καλύτερο μέλλον που ήθελαν να εξασφαλίσουν στα παιδιά και στα εγγόνια τους.

Για ολόκληρα 400 χρόνια ζούσαν κάτω από τον τουρκικό ζυγό, δεχόταν καταπίεση εξευτελισμό, καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επιβολή δια της βίας όλων των αποφάσεων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Είχαν υποστεί λεηλάτηση του πλούτου και της περιουσίας που είχαν οι Έλληνες πολίτες.

Οι Τούρκοι έκαναν ότι ήθελαν άρπαζαν το βιος των Ελλήνων τους εξανάγκαζαν να δουλεύουν για να εισπράττουν αυτοί και να περνάνε ζωή χαρισάμενη με τα χαρέμια τα φαγοπότια και τα γλέντια σε καθημερινή βάση.

Στην ουσία ο Έλληνας “γονάτιζε” αυτοί αύξαναν συνεχώς τα κέρδη και τον πλούτο τους.

Σας θυμίζει κάτι αυτό?

Ναι σωστά σκέφτεστε… Είναι μία επανάληψη όλων αυτών που ζούμε τη σημερινή εποχή.

Ο Έλληνας έχει καταντήσει σκλάβος κάτω από την μπότα κατοχικών κυβερνήσεων που του επιβάλλουν δια της βίας και μέσω προστίμων και φόρων να εργάζεται για αυτούς να εξαθλιώνεται οικονομικά για να ζούνε οι λίγοι και οι εκλεκτοί πλουσιοπάροχα.

Ο σημερινός Έλληνας ζει κάτω από την τυραννία των ανθελληνικών κυβερνήσεων και των Παγκόσμιων Κέντρων Αποφάσεων που επιζητούν οι πολίτες όλων των χωρών να ζουν σαν ρομπότ για να μαζεύουν αυτοί τον πλούτο.

Κάθε μορφή επανάστασης καταπνίγεται στη βία των αστυνομικών που εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές των κυβερνήσεων προσπαθώντας να κάμψουν το ηθικό των Ελλήνων ώστε να μην  σηκώσουν κεφάλι.

Μέσω του φόβου και των απειλών επιβάλλουν στην κοινωνία τα άρρωστα σχέδια τους τα οποία έχουν ως στόχο την πλήρη εξαθλίωση των ανθρώπων.

Αν σε κάποιο σημείο διαφέρει η περίοδος της τουρκοκρατίας με την περίοδο της κατοχής την οποία ζούμε εδώ και αρκετά χρόνια είναι ένα: Οι Έλληνες του 1821 κατάλαβαν ότι με το να επιζητούν όλοι να γίνουν αρχηγοί και βάζοντας τον εγωισμό τους πάνω από όλα οι Τούρκοι συνέχιζαν και “αλώνιζαν” στην ελληνική επικράτεια. Όταν λοιπόν συνειδητοποίησαν ότι κάποιοι έπρεπε να μπουν κάτω από τις οδηγίες και την αρχηγία καταξιωμένων οπλαρχηγών τότε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ήρθε η πολυπόθητη απελευθέρωση της Ελλάδας.

Αυτή τη στιγμή όλοι αυτοί που ευαγγελίζονται ότι θέλουν την Ελευθερία της Ελλάδας και προσδοκούν σε καλύτερες μέρες αρνούνται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι να μιλήσουν και να ξεσηκώσουν τους Έλληνες.

Ο καθένας προσπαθεί να προβληθεί ο ίδιος μέσω ενός κόμματος ή ενός κινήματος και ρίχνει τα βέλη στους υπόλοιπους λέγοντας ότι αυτοί δεν ενδιαφέρονται για την Ελλάδα παρά μόνο για το κέρδος.

Αρνούνται να μπει ο ένας κάτω από τον άλλον αρνούνταν να καθίσουν και να ορίσουν έναν ικανό αρχηγό που θα τους οδηγήσει στη μάχη και υπάρχει ο λεγόμενος διχασμός.

Όσο συνεχίζεται αυτό η κατοχική μπότα της Νέας Τάξης Πραγμάτων θα πατάει ολοένα και πιο πολύ το κεφάλι των Ελλήνων.

Είναι θλιβερό να βλέπεις δεκάδες κόμματα ή κινήματα στα οποία οι αρχηγοί τους ανεβάζουν συνεχώς βίντεο στο YouTube ή αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα λέγοντας ότι όταν μπω εγώ στη Βουλή θα αλλάξουν τα πράγματα.

Γνωρίζουν πολύ καλά όλοι αυτοί ότι ακόμη και να μπουν στο κοινοβούλιο που θεωρείται πράγμα δύσκολο αφού κατεβαίνουν μεμονωμένα χωρίς συνεργασία δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα γιατί το “τέρας” είναι δυνατό και πολύ μεγάλο.

Έδώ και τρία χρόνια ο Έλληνας υπόκειται σε ένα βιασμό της Ελευθερίας του, της διάθεσης του σώματός του, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της αξιοπρέπειας του και όμως όλοι αυτοί που νοιάζονται για την Ελευθερία αρνούνται να ενωθούν και να ξεσηκώσουν τον κόσμο.

Συνεχίζουν και παριστάνουν τους αρχηγούς μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα λέγοντας ότι όταν εγώ θα εκλέγω θα δείτε τι θα κάνω…

Ενεργούν με λίγα λόγια όπως οι πολιτικάντηδες.

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα χρειάζεται μία δυνατή ένωση και αγώνα στους δρόμους όπως έχουν ξεκινήσει οι Γάλλοι.

Έχουμε κουραστεί πλέον από κομματίδια που προσπαθούν να αρπάξουν ψήφους για να κάνουν κάτι αν και όταν μπουν στη Βουλή.

Θέλουμε επιτέλους αρχηγούς που να οδηγήσουν τον κόσμο στους δρόμους και στη μάχη.

Κουραστήκαμε να σκύβουμε το κεφάλι και να περιμένουμε πότε θα γυρίσει ο ήλιος…

Όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει επιτέλους να δούμε κατάματα την αλήθεια και ότι δεν μπορούμε πλέον να περιμένουμε για τον μεγάλο ξεσηκωμό.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ψηλά το κεφάλι και η απελευθέρωση δεν θα αργήσει.

Εκ της συντακτικής ομάδας του karditsastakra.com