Μεγάλες ποσότητες σίδερου και χαλκού, καθώς και μεταλλικά αντικείμενα κατέσχεσε η αστυνομία κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποίησε σε επιχειρήσεις υποδοχής, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων, στις περιφερειακές ενότητες Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, η κατάσχεση έγινε, προκειμένου να ερευνηθεί, αν οι ποσότητες σίδερου και χαλκού, όπως και τα μεταλλικά αντικείμενα, αποτελούν ή όχι προϊόντα κλοπής.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ελέχθησαν 17 επιχειρήσεις και 81 άτομα.

Επίσης, στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων, κατασχέθηκαν, όπως προαναφέρθηκε, οκτώ τόνοι σίδηρος, 10 κιλά χαλκός, έξι μεταλλικά καπάκια και μία μεταλλική πόρτα, ενώ ερευνάται παράλληλα η προέλευση 2.500 μέτρων καλωδίου, για τα οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρχαν παραστατικά.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς βεβαιώθηκαν, μία παράβαση περί προστασίας περιβάλλοντος, εννέα παραβάσεις που αφορούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν δύο οχήματα για επισφαλή φόρτωση.

Επίσης, υπάλληλοι ΔΟΥ βεβαίωσαν τέσσερις φορολογικές παραβάσεις.

Προηγούμενο άρθροΕτοιμάζεται για πτώση και η Deutsche Bank! Κυρώσεις στη Ρωσία και μέτρα εξαθλίωσης με πρόσχημα την πανδημία οδηγούν τον κόσμο στην πείνα
Επόμενο άρθροΔεν είναι πλέον κόμμα είναι συμμορία: Ο Νίκος Παπαθανάσης μεταβίβασε την περιουσία του στα παιδιά του για να μην πληρώσει τα δάνεια που χρωστούσε!