Με δόλιο τρόπο επιχείρησε ο Νίκος Παπαθανάσης να γλιτώσει από τις δανειακές του υποχρεώσεις, όπως αποκαλύπτει το Documento.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο οποίος έχει στο χαρτοφυλάκιό του τις ιδιωτικές επενδύσεις, φαίνεται πως αρνήθηκε να πληρώσει τις δανειακές του υποχρεώσεις, ύψους 1,4 εκατ. ευρώ στην Eurobank, μεταβιβάζοντας την ακίνητη περιουσία του στα παιδιά του!

Με αυτόν τον τρόπο, απαλλαγμένος από την περιουσία του και θέλοντας να παρουσιαστεί ως «μη έχων», στις 25 Ιουλίου του 2019 ήρθε αντιμέτωπος με την ενεργοποίηση της διαδικασίας κατάσχεσης εις χείρας τρίτου για ποσό που αγγίζει τα 322 χιλιάδες ευρώ.

Την ίδια στιγμή, χρωστάει 51.000 ευρώ στον ΕΦΚΑ με την διαδικασία ηλεκτρονικής κατάσχεσης σε βάρος του να είναι ενεργή ήδη από 29-5-2018.

Όπως δείχνουν οι αποκαλύψεις, ήδη από το 2020 έχει δικαιωθεί εν μέρει η Eurobank, καταδικάζοντας τον Νίκο Παπαθανάση για καταδολίευση δανειστών, αφού ακολούθησε την πρακτική της δόλιας μεταβίβασης ακίνητης περιουσίας για να γλιτώσει την αποπληρωμή του δανείου του.

Εδώ και τρία χρόνια, λοιπόν, η τύχη της υπόθεσης παραμένει στο άγνωστο, με τα ερωτήματα που δημιουργούνται να είναι ανυποχώρητα.

Υπήρξαν ρυθμίσεις για το χρέος ή έχει χαθεί στα «κιτάπια» της Δικαιοσύνης;
Παρενέβη η κυβέρνηση για να τον «σώσει» από τις πράξεις του με γενναιόδωρο κούρεμα του δανείου;

Η περιουσία του υπουργού Παπαθανάση που έχει μεταβιβαστεί στα παιδιά του «στέκει» ακέραια μέχρι τώρα με όλη την υπόθεση να βρίσκεται στα «άγραφα», την στιγμή που τα σπίτια οικογενειών βγαίνουν στο σφυρί για πολύ μικρότερα ποσά.

Προηγούμενο άρθροΠρώτα δολοφονήθηκαν 57 άτομα και μετά άρχισαν να ψάχνουν για τις κλοπές στις ράγες! Είναι απίστευτο πραγματικά όλο αυτό που ζούμε σε αυτή τη χώρα
Επόμενο άρθροΠήγαν όλοι και “τρυπήθηκαν” και γέμισε παντού φυματίωση! Ενός κακού μύρια έπονται… Πουλάει παραμύθια ο ΠΟΥ για να ξεκινήσουν καινούργιοι περιορισμοί