Γίνεται χαμός με τους εκπαιδευτικούς! Δεκάδες θάνατοι από ανακοπή καρδιάς καθημερινά – Προτίμησαν να σηκώσουν το μανίκι παρά να κάνουν Rapid Τest

Ανείπωτη θλίψη στη Λάρισα. Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 35 του χρόνια ο εκπαιδευτικός, Νίκος Τσέτσιλας.

Η ανακοίνωση των συναδέλφων του:

«Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε αδόκητα και πρόωρα από κοντά μας ο αγαπητός μας, εξαίρετος συνάδελφος εκπαιδευτικός, Νικόλαος Τσέτσιλας. Ο εκλιπών, τέκνο ο ίδιος οικογένειας άξιων εκπαιδευτικών, στο σύντομο διάστημα της ζωής του υπηρέτησε με αφοσίωση την εκπαίδευση προσφέροντας τα μέγιστα σε εκπαιδευτικό, αλλά και διοικητικό έργο.
Καταγόμενος από το Μακρυχώρι Λάρισας, σπούδασε την Παιδαγωγική Επιστήμη στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα. Ξεκίνησε να ασκεί με συνέπεια και αγάπη το λειτούργημα του εκπαιδευτικού ως αναπληρωτής στη Βοιωτία και στην Πιερία και ακολούθως ως μόνιμος στη Λακωνία. Το 2010 «επαναπατρίστηκε» στη Λάρισα, και εργάστηκε στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και σε Δημοτικά Σχολεία, έχοντας οργανική θέση στο 25ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, για τούτο και αγαπήθηκε από την ευρύτερη σχολική κοινότητα στο σύνολό της.