Έξω από τα δόντια τα είπε ο Θοδωρής Ελευθεριάδης του οποίου η μητέρα δολοφονήθηκε από την εγκληματική συμμορία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τέμπη.

Σε ανάρτηση που ανέβασε κατονόμασε δημοσιογράφους που προσπαθούν να του αποσπάσουν μία δήλωση για να ανεβάσουν τα νούμερα και ότι έχει χάσει πάσα ιδέα για τον άνθρωπο που λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης και για το κράτος που έστησε:

“Πραγματικά προσπαθώ να μην τοποθετηθώ όλες αυτές τις μέρες.
Με έχουν προσεγγίσει όλοι οι δημοσιογράφοι ,όλα τα κανάλια ,όλες οι εκπομπές ,όλα τα δελτία ειδήσεων για να μιλήσω (το κλάμα πουλάει και φέρνει νούμερα) και δεν το κάνω γιατί θα τους πάρει όλους ο διάολος και επειδή θέλω να θρηνήσω μόνος μου…όχι μπροστά στις κάμερες ούτε μπροστά σε όλη την Ελλάδα.
Βγαίνει ο παρατρεχάμενος ο Πορτοσάλτε και λέει πρώτος την χοντράδα και λέω «Θοδωρή μην ασχοληθείς,το άτομο ειναι ηλίθιο»
Ξανά όλοι οι δημοσιογράφοι τηλέφωνο.
Και απόψε βλέπω αυτό.
Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω.
Έχω χάσει πάσα ιδέα για την περίπτωση ανθρώπου που λέγεται Μητσοτάκης και για το μπουρδέλο που λέμε Κράτος.
Γράφω-σβήνω-βρίζω-ξανά σβήνω-ξανά βρίζω και ξανά σβήνω.
Δεν έχει νόημα ούτε να βρίσω πια.Δεν μου έχει μείνει αντοχή ούτε για αυτό.
Απλώς θέλω να πω οτι η Μαμά μου δεν έγινε θυσία. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ.
Και θα το θυμάμαι για πάντα ακόμη κι όταν όλοι το ξεχάσουν.”

Προηγούμενο άρθρο“Αν συλληφθεί ο Πούτιν ξεκινάει Παγκόσμιος Πόλεμος” λένε οι Ρώσοι – Θα διαλύσουν την ανθρωπότητα με αυτά που κάνουν οι Αμερικάνοι
Επόμενο άρθροΘέλουν να εξαθλιώσουν τελείως τον κόσμο! Αυξάνουν τα επιτόκια και “γονατίζουν” τους δανειολήπτες! Υπάρχει αρρωστημένο σχέδιο για φτωχοποίηση του ελληνικού λαού