Ζούμε πραγματικά επικές στιγμές. 35.000 νεκροί από την πανδημία αλλά σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, οι Έλληνες θέλουν τον Κυριάκο πρωθυπουργό. Πρωταθλητές Ευρώπης στην ενεργειακή ακρίβεια, αλλά οι Έλληνες θεωρούν τον Κυριάκο ως «καταλληλότερο». Εθνικό έγκλημα στα Τέμπη, αλλά οι Έλληνες επιμένουν με Μητσοτάκη.

Ακόμα και τώρα που αποκαλύπτεται ότι ο Μητσοτάκης είναι ο εγκέφαλος των υποκλοπών, είναι βέβαιο ότι και οι επόμενες δημοσκοπήσεις θα δείξουν ότι οι Έλληνες δεν έχουν πρόβλημα ακόμα και να εξαϋλώνονται, αρκεί να έχουν τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Σε αυτή την κατάσταση λοιπόν, δεν πρέπει να προκαλεί απορία ο πανηγυρισμός του Άδωνι Γεωργιάδη ενώ ο πληθωρισμός στα τρόφιμα αγγίζει το 15%. 

Εννοείται ότι παρόμοια τοποθέτηση από αρμόδιο υπουργό δεν έχει καταγραφεί στα παγκόσμια πολιτικά χρονικά, σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα. Αλλά, σε ποια πολιτισμένη χώρα θα μπορούσε να είναι πρωθυπουργός ο Κυριάκος και υπουργός ο Άδωνις;

Προηγούμενο άρθροΘα μείνει η μισή Ελλάδα – Τρέλαναν τον κόσμο με τα μέτρα καταπίεσης – Πήρε φόρα και έπεσε από το ΠΑΓΝΗ 65χρονος ασθενής
Επόμενο άρθροΟ Μητσοτάκης έστειλε τους “κομιτατζήδες” μέσα στον Ευαγγελισμό για να ξυλοφορτώσουν τους υγειονομικούς!