Στοιχεία για το σκάνδαλο με τις παρακολουθήσεις και το κατασκοπευτικό λογισμικό φέρνουν στην επιφάνεια οι New York Times. Σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα, υπό την παρακολούθηση της EYΠ και στο στόχαστρο του παράνομου λογισμικού Predator, βρέθηκε η πρώην μάνατζερ πολιτικής κυβερνοασφάλειας της Meta και μέλος στο ευρωπαϊκό κέντρο του αμερικανικού think tank Atlantic Council, Άρτεμις Σίφορντ.

Πλήρη άγνοια για το ζήτημα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του MEGA:

«Όχι δεν γνωρίζω κάτι για αυτό. Δεν μου φαίνεται να έχει βάση αυτό. Οτιδήποτε έχει σχέση με τα παράνομα λογισμικά δεν έχει καμία σχέση με καμία επίσημη ελληνική αρχή. Δεν μου φαίνεται να είναι πολύ πιθανό να είναι διαβλητή η πλατφόρμα του εμβολίου», πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου, διαβεβαιώνει πως δεν σχετίζετε η κυβέρνηση με κάτι τέτοιο, αφήνοντας δηλαδή να εννοηθεί ότι οποιοσδήποτε άλλος θα μπορούσε να σχετίζετε, από αυτά που έχουμε δει να συμβαίνουν με τις υποκλοπές στην Ευρώπη!

Προηγούμενο άρθροΑυτό είναι το μέλλον που σας ετοιμάζουν! Άνθρωποι σαν ρομπότ δίνουν φιλία μέσω συσκευής για να μην κολλήσουν δήθεν τον φονικό ιό!
Επόμενο άρθροΚαταρρέουν σαν χάρτινος πύργος τα παραμύθια του Μητσοτάκη! Τρίτο χειρότερο ΑΕΠ σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα