Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη κάθε άλλο παρά εξυπηρέτησε τα σχέδια του Μαξίμου για κατευνασμό της δικαιολογημένης οργής των πολιτών μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Η κυνικότητα του πρωθυπουργού, σε συνδυασμό με την απόπειρα μετακύλισης ευθυνών στους πάντες πλην της κυβέρνησής του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, αλλά και η χρήση της… τηλεοπτικής δημοκρατίας, με τα μισόλογα περί εκλογών τον Μάιο (χωρίς να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία), οι ατάκες περί κομματικών διορισμών, ήταν ορισμένα από τα στοιχεία που εξόργισαν τους πολίτες, οι οποίοι εξέφρασαν την οργή τους μέσω social media.

Χαρακτηριστικές ήταν οι αντιδράσεις στο Twitter, με τους πολίτες να κατακεραυνώνουν τον πρωθυπουργό για την τηλεοπτική εμφάνισή του στον απόηχο της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Προηγούμενο άρθροΚόλαφος η έκθεση του State Department για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα! Καταπατήθηκαν βάναυσα από την χούντα του Μητσοτάκη και της συμμορίας του
Επόμενο άρθρο“Πάτωσε” στα ποσοστά η συνέντευξη του δολοφόνου! Κανένας Έλληνας δεν είχε όρεξη να ακούσει τα παραμύθια με τα οποία έχει ταΐσει τον ελληνικό λαό εδώ και 4 χρόνια