Το θάρρος να καταγγείλουν τον προπονητή τους έπειτα από χρόνια, βρήκαν πέντε αθλήτριες του Ταε-Κβο-Ντο στην Ηλιούπολη. Τα κορίτσια βιάστηκαν από το 44χρονο, όπως καταγγέλλουν, είτε στη σχολή πολεμικών τεχνών, είτε στο σπίτι τους, όπου υποτίθεται ότι πήγαιναν για προπόνηση.

Τα κορίτσια πλέον, είναι ενήλικα, πλην όμως, τώρα βρήκαν το σθένος να καταγγείλουν τον βιασμό τους από τον άνθρωπο που οι γονείς τους, εμπιστεύτηκαν για να τις προπονήσει. Πλην όμως, όπως προκύπτει από τις καταγγελίες, ο 44χρονος άνδρας, έβγαζε το πιο αρρωστημένο πρόσωπο του στις ανήλικες. Η έρευνα φυσικά συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλα θύματα του κατηγορούμενου.

Πρόκειται για τον Α.Δ. 44 ετών, προπονητή στον σύλλογο Ίριδα Ηλιούπολης. Ο άνθρωπος κατηγορείται πως από τα μέσα του 2009 έως και τις αρχές του 2020 είτε μέσα στους χώρους του γυμναστηρίου, είτε στο σπίτι του, ανάγκαζε τις κοπέλες να γδύνονται και να τις βιάζει. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του, υποστηρίζει ότι πρόκειται για πλεκτάνη, πως ποτέ δεν έχει πειράξει τις κοπέλες και σε καμία περίπτωση δεν είχε σεξουαλική επαφή μαζί τους.

Οι κοπέλες που έχουν δώσει καταθέσεις, δείχνουν ένα ξεκάθαρο μοτίβο δράσης του κατηγορούμενου, δίνοντας συγκεκριμένα στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο τις προσέγγιζε και ασελγούσε ή και βίαζε κάποιες από αυτές.

Προηγούμενο άρθροΟι γενίτσαροι του Κούλη υπεύθυνοι για την απώλεια ακοής κατά το ήμισυ δημοσιογράφου που κάλυπτε τις συγκεντρώσεις για την δολοφονία των Τεμπών – Κύριε Τσιάρα υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα ή θα πρέπει να αποχωρήσετε επιτέλους
Επόμενο άρθροΔεν έχει τέλος η ξεφτίλα για τον Χατζηνικολάου! Άγριο κράξιμο στο Twitter για το ερπετό της Νέας Τάξης Πραγμάτων